Bikinis med rabattkoder

Rabattkoder bikinisar

Bikinisäsongen är ganska kort när man bor i Sverige. Vet du inte vad du skall köpa för bikini så har du kommit rätt. Vi listar nämligen olika fina bikinisar och badkläder som vi har hittat i butiker på nätet som exempelvis Nelly. De snygga bikinisarna vi har hittat har vi lagt upp i en tydligt lista ovan med stora bilder och pris, vill du veta mer eller gå till butiken så klickar du på bilden, priset eller till butik.

När det närmar sig sommar så är det hög ruljans på bikinis vilket medför att de populäraste snabbt tar slut, så vill du vara säker på att få den bikinin du verkligen vill ha så rekommenderar vi dig att vara ute i god tid. Vi uppdaterar regelbundet sidan med nya snygga bikinis och bloggar också om andra strand tillbehör. Vi vill helt enkelt hjälpa dig hitta en snygg bikini online.

Köpa bikinis online

Att köpa en bikini online är enkelt. Det senaste modet 2017 finns också tillgängligt, du har så mycket mer att välja på än vad du har i en butik. När du handlar bikini online så är det enda du skall tänka på att göra det från en e-handel som är välkänd. Du behöver inte bara köpa från Sverige utan kan också köpa från häftiga butiker i USA.

Frakten brukar bli lite dyrare när man handlar från utlandet, men du hittar mycket snygga bikinis där. Nelly är idag den ledande kläd butiken online i Skandinavien och om du letar efter en bikini online till sommaren 2019 så har du kommit rätt, spana in vår lista av bikinis som vi tycker är snygga ovan och välj en som passar dig.

Bikinis rabattkod

Mer om bikinis

En bikini är ett kvinnligt badplagg som blivit allt mer populärt an baddräkten som är den andra huvudgruppen av klädesplagg för damer. Det som särskiljer en bikini är att den är tvådelad, det vill säga att det är en del över bysten och en del över höften. Att så många kvinnor väljer att använda bikini istället för baddräkt är förutom en modefråga att det är en fördel när man solar och ger en allmänt friare känsla än att täcka mer eller mindre hela överkroppen med en baddräkt.

Bikinis nu och då

Man tror lätt att bikini bara använts det senare taget med tanke på att det ses som ett ganska avklätt plagg, du visar ju trots allt lika mycket kroppsyta som om du varit iförd vanliga underkläder. Trots detta har bikinin länge varit en del av badmodet bland kvinnor.

I den tappning den är i nu har den dokumenterat funnits sedan slutet på 1930-talet då det finns bilder från diverse damtidningar och modetidningar som visar kvinnor i bikini. Går man ännu längre tillbaka finns det faktiskt romerska målningar med flickor iklädda vad som kan vara förstadiet till bikinin som vi idag känner den. Dessa från 500 talet f.v.t.

Bikinins ursprung

Namnet bikini kommer från en atoll från Marshallöarna som heter Bikiniatollen. Dessutom har bi- i början av bikini en dubbel betydelse eftersom bi betyder två, det är ju trots allt ett tvådelat plagg. Den moderna bikinins uppfinnare heter Louis Reard som under 1940-talet drev en underklädesbutik och under den tiden utvecklade bikinin. Det var även hon som marknadsförde och döpte bikinin.

Utan henne skulle dammodet sett helt annorlunda ut idag och en vanlig baddräkt skulle förmodligen vara bland de enda alternativ som var populära och accepterade på våra stränder. I dagsläget finns det mängder med olika bikinivarianter med olika fästen och knytningar, storlekar och skärningar på underdelen.