Blue Tomato rabattkod

Rabattkoder Blue Tomato

Frågan är om utomhussport någonsin har varit så hett som nu? För varje säsong som kommer blir det också dags att återigen välkomna en ny aktivitet vare sig det är vinter och snö eller sommar och solsken. Och får du inte nog av sporter så som surfing, skidor- och snowboard, skate och så vidare bör du spana in Blue Tomato!

Här kommer du att hitta allt du behöver och lite till oavsett om du ska ge dig ut i snötäckta backar eller om du ska ge dig ut med surfingbrädan bland vågorna. Det är inte alltid billigt om du vill ha kvalitet men hos Blue Tomato kan du räkna med både kvalitet och att du kan spara en liten slant genom rabattkoder. Surfa in på sajten redan i dag och spana in utbudet så att du kan se om du hittar något som faller dig i smaken så att du kan utnyttja din rabattkod!

Blue Tomato genom åren

I dag har Blue Tomato hunnit bli en minst sagt väletablerad aktör på marknaden när det gäller, surf, skate och skid- och snowboardåkning. Dock började det hela faktiskt som en snowboardskola. Gerfried Schuller var nämligen en före detta europeisk snowboardmästare som grundade Blue Tomato redan 1988. Men ganska snabbt blev det också en nätbutik för alla dem som älskar brädsport.

Blue Tomato rabattkod

Livsstil

I dag har detta blivit något av en livsstil och Blue Tomato har minst sagt tagit steget ut från Österrike. Den första butiken öppnades redan 1994 i Schladming och sedan dess har ytterligare 11 butiker öppnats i Österrike och nio i Tyskland. Du hittar bland annat butiker i Berlin, München och Hamburg. Än i dag kan du också lära dig att åka snowboard i Obertauen via Blue Tomatos snowboardskola.

Sortiment på sajten

Det sortiment som Blue Tomato stoltserar med är minst sagt stort. Du kan välja mellan mer än 450 000 olika produkter och över 650 välkända varumärken finns representerade på sajten. Oavsett om de är stora eller små. Du hittar bland annat Burton, Volcom, Vans och många fler tunga namn tillsammans med mindre så som till exempel Abandon Ship och Colour Wear.

Snowboard

Är du på jakt efter en snowboard är det Blue Tomato du ska besöka. Här finner du nämligen världens största urval när det gäller just snowboards men det finns också en hel del att välja och vraka mellan när det gäller det som hör freeski, surf, skate och splitboard till. För att inte tala om modet som den här livsstilen ofta innebär! Oavsett om du behöver utrustning eller vill uppdatera garderoben med vanliga kläder, accessoarer eller sneakers kan du hitta det hos Blue Tomato.

Rabattkod Blue Tomato

Du lär hitta en hel del som du vill klicka hem så passa på att utnyttja en rabattkod hos Blue Tomato när du väl får chansen! Det är aldrig fel att spara lite pengar samtidigt som du får hem riktigt schyssta prylar eller kläder från en butik som denna. Det kvittar i princip om du är nybörjare eller proffs i backen eller på vågorna. Du kommer att hitta allt du behöver.