Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Pixmania företag

Pixmania är ursprungligen en fransk elektronikkedja baserad online. Kedjan är verksam i hela 26 länder och har över 1 600 anställda. 2007 omsatte Pixmania 450 miljoner euro och har fortsatt att växa sedan dess.

Företaget räknas som en av de ledande pionjärerna inom internetbaserad handel i Europa. Pixmania.com har över 30 miljoner unika besökare per månad och deras produkter har nått över 10 miljoner kunder, häpnadsväckande siffror minst sagt.

Pixmania låga priser

Företaget anser att framgångarna beror på tillgängligheten av deras produkter, dess låga priser, snabbheten med vilken varorna levereras och ett oräkneligt antal associerade tjänster. Pixmania har också öppnat över 21 fysiska butiker runt om i Europa, med den unika approachen att ta e-handeln till gatorna.

Vill du ha en annan rabattkod Pixmania så kan du också klicka in dig på länken här så kommer du också få fram flera olika rabattkoder som också kan fungera.

Pixmania garantier

En annan framgångsfaktor är företagets generösa och enligt vissa våghalsiga garantier. Pixmania erbjuder en så kallad nöjd-kund-garanti. Är kunden inte nöjd med sin vara erbjuds denne pengarna tillbaka inom 14 dagar.

En annan garanti som övertygat kunder om att handla är att Pixmania.com står för mellanskillnaden. Ifall kunder inom sju dagar efter att ha handlat en produkt på www.pixmania.com hittar en annan svensk internetsajt med samma produkt till ett lägre pris (produkten måste ha samma tillbehör, får inte vara begagnad och motsvarande garantivillkor) står Pixmania.com för mellanskillnaden.

Pixmania leveranser

Pixmania erbjuder sina kunder fem olika leveranssätt när en vara är beställd. Den mest iögonfallande är ”Expressleverans” där produkten levereras inom 48 timmar om beställningen gör under kontorstid på en vardag, med undantag om du bor i en mindre ort – då kan det ta en eller två dagar extra. Använd Pixmania rabattkod!