Rabattkoder Clas Ohlson

Vi har nog alla varit in på, eller i alla fall hört talas om Clas Ohlson. En butik som slog upp sina portar redan 1918 Sverige, och har sedan dess öppnat butiker inte bara i våra grannländer utan även i t ex Tyskland, England och ända borta i Kina.

Stort sortiment

På Clas Ohlson hittar du mycket av det du kan behöva i det vardagliga livet. Du slipper vara inne i olika butiker och leta efter det du behöver, här har du allt samlat på ett ställe. Clas Ohlson har nästan allt. Verktyg om du ska bygga och snickra. Köksredskap och annat du kan behöva till ditt hushåll.

Lampor av olika slag. Allt du kan behöva till ditt hemmakontor. Utrustningar för camping och fritid. Elektronik. Färg för olika ändamål. Dator- och telefontillbehör. Och mycket mycket mer.

Clas Ohlson rabattkod

Bra priser

Grundaren, som ni kanske förstår heter Clas Ohlson, kom alltså på det framgångsrika konceptet att ha många olika varor som folk behövde samlat på ett och samma ställe. Att det även skulle hålla hög kvalitet och dessutom hålla låga priser var viktigt. Alla ska ha råd att handla på Clas Ohlson.

Höga krav

Det sägs även att Clas Ohlson var väldigt mån om allt och alla i sin omgivning, och det är något som företaget än idag vill följa. Det finns hårda krav när det gäller bl a säkerhet, rättvisa, mänskliga rättigheter, miljö och återvinning. Dessa miljökrav gäller givetvis ända från tillverkning av en vara, tills den kommit fram till kunden.

Den som är intresserad av historien kring Clas Ohlson kan besöka Clas Ohlson Museet i Insjön. Här finns hans gamla kontor, en massa tidsenliga saker och en gammal cykelverkstad. Grammofoner, radioapparater, gamla post-orderkataloger och mycket annat intressant. Väl värt ett besök om du är i närheten.

Egna prisvärda märken

Clas Ohlson har under senare tid tagit fram egna prisvärda märken med bra kvalitet. Det är t ex Asaklitt- friluftsliv, Coline- köksartiklar, Cotech- elektroniska verktyg, Gavia- fiskeredskap, Sang- konstnärsmaterial och några fler.

Clas Ohlson rabattkod – Fri frakt – 2020

Gå in på Clas Ohlsons webbsida och ta del av all den användbara och värdefulla information som finns där. Du kan även starta ett medlemskap och ta del av alla fina erbjudanden och kampanjer. Det finns även ett avsnitt “Fixa själv”, där du får tips på hur du t ex tvättar ett fönster på bästa sätt, eller hur du målar olika saker. Många nyttiga tips som gör vardagen enklare och roligare. Handla dina produkter med Clas Ohlson rabattkod!