Elektronisk cigarett rabattkod

Elektronisk cigarett utan nikotin – Ett positivt steg för rökare mot ett nikotinfritt liv Dessa gröna cigaretter som ser ut som, känns och smakar precis som traditionella cigaretter, minus det farliga nikotinet eller tobaksröken, är det bästa alternativet till traditionella cigaretter. Köp dina e-cigaretter hos eSmokes.

Elektronisk cigarett utan nikotin har snabbt ökat i popularitet som ett hälsosamt och effektivt medel för att sluta röka.

E cigaretter blir populära

I fallet med människor som fortfarande lever i stenåldern och har svårt att ge upp sin rökningsovana, kan elektroniska cigaretter göra det mycket enklare. Vissa kanske redan är medvetna om denna nya trend, medan andra kliar sina huvuden för att komma till rätta med denna nya utveckling. Elektroniska cigaretter, eller oftare kallade e- cigaretter, är kanske en av de mest anmärkningsvärda och betydelsefulla uppfinningar som människan någonsin känt till.

Nikotinfria cigaretter

De är i huvudsak en annan typ av cigaretter, men ett grönare och ofarligare alternativ. Dessa gröna rökenheter använder nikotinfri vätska för att producera ånga elektroniskt. De olika komponenter som en elektronisk cigarett består av gör att e-vätskan upphettas och förångas, vilket ger användaren en känsla av verklig rökning.

Dessa märkliga, släta cylindrar anses vara ett mycket bättre och ofarligare alternativ till de traditionella, skadliga tobakscigaretterna. Att bruka dessa alternativ medför inte någon illaluktande mun, ingen dålig smak, ingen aska överallt, och viktigast av allt, inga skadliga moln av tobaksrök. Dessa märkliga ångproducerande enheter är ofta tillverkade för att se ut som vanliga cigaretter, med ett brunt filter och en röd glödspets. Däremot skiljer de sig från vanliga cigaretter helt när det kommer till funktionalitet.

elektriska cigaretter rabattkod

Batteridrivna cigaretter

Dessa batteridrivna rör frigör ånga smaksatt med nikotinfria smaker från patronen inhyst inuti höljet. Användarna inhalerar dessa ångor från en elektronisk cigarett utan nikotin, precis som de skulle göra från en glödande cigarett.

Medan många människor anser dem som ett alternativ till att röka cigaretter och även som med ett medel för att sluta röka, finns det andra som är skeptiska eller helt enkelt rädda för att bruka dem på regelbunden basis. Uppenbarligen finns det mycket mer att lära sig om dessa gröna rökanordningar. Det skulle därför passa bra att börja med lite statistik.

Siffror säger allt

I dagens värld existerar hysterin kring cigarettrökning mer bland ungdomar, jämfört med problemtyngda och stressade vuxna. Det skulle därför vara fel att benämna det som ett missbruk, eftersom en majoritet av den unga generationen röker cigaretter under den falska föreställningen om att se cool och mystisk ut.

Enligt den senaste statistiken från CDC, fördubblades försäljningen av batteridrivna rökningsinhalatorer bland gymnasie- och universitetsstudenter under 2012, jämfört med 2011. CDC- siffrorna visar att 1,78 miljoner ungdomar fanns röka elektronisk cigarett utan nikotin, och av dem över 150 000 som påstår sig göra detta utan att någonsin ha provat en vanlig cigarett tidigare.

Populärt bland ungdomar

Även om CDC kallar det ett allvarligt problem, kan det ses som positiva nyheter, med tanke på att dessa många ungdomar åtminstone är säkra från nikotinpåverkan – en drog som kan påverka ungdomars hjärnutveckling negativt. Enligt en annan studie utförd av CDC på den vuxna befolkningen, har användningen av elektroniska cigaretter utan nikotin ökat från 10 % år 2010 till över 21 % år 2011 bland personer som röker vanliga cigaretter. För dem som inte har hört talas om e-cigaretter ännu, är chanserna stora att de snart kommer i kontakt med dessa gröna rökanordningar, särskilt med tanke på den ökade hälsomedvetenheten bland människor.

E-cigarettens sammansättning och funktionalitet

Den elektroniska cigaretten utan nikotin består av flera olika delar, som i kombination verkar tillsammans för att ge en cigarettliknande upplevelse, utan att egentligen utgöra någon fara för det normala hälsotillståndet hos rökaren.

Skalhölje av aluminium: Detta är den attraktiva, robusta och tåliga utsidan av den elektroniska rökningsenheten. Tillverkad av lätt aluminium, skyddar detta hölje delarna inuti och gör den bekväm att hålla i och bruka för användarna.

Batteri: De elektroniska cigaretterna kommer vanligtvis utrustade med ett laddningsbart litiumjonbatteri. Före användning ska cigaretterna sättas på laddning, för att ladda upp batteriet helt för den bästa upplevelsen.

Sensor: Även känd som driftlägessensor, utlöser denna komponent det smarta chippet när användarna börjar inhalera. Detta signalerar till batteriet att skicka en laddning till cartomizern.

Smart-chip mikroprocessor: Det är denna banbrytande mikrodata smart-chip som gör den elektroniska cigaretten till en revolutionerande teknisk anordning. Denna mekanism hjälper till att skicka signaler till batteriet, vilket slår på cartomizern.

Patroner: Dessa delar är de enda disponibla komponenter som finns i en e-cigarett. De kommer ofta förfyllda med e-vätska, som kan vara propylenglykol, vatten och tobaksarom kombinerat, eller något annat artificiellt smakämne. Ena änden av dessa patroner är monterad bredvid batteriet, och den andra änden är bekvämt belägen intill silikon-munstycket som användarna inhalerar från.

Cartomizer: Detta är den viktigaste komponenten som ansvarar för uppvärmning och förångning av e-vätskan, och sedan skapar en säregen smaksatt rök som inhaleras av användaren. Cartomizern reagerar allmänt på de signaler som skickas från batteriet och startar uppvärmning av vätskan. Den är ofta inbyggd i patronen och är disponibel på grund av dess tendens att inte vara mer än ett visst antal bloss.

Batteriet är viktigt

Den största och viktigaste delen av en e-cigarett är batteriet. Det finns en liten sensor inuti batteriet som aktiveras när rökaren trycker på en knapp (manuellt batteri) eller börjar inhalera från filtret (automatiskt batteri). ”Smart-chip mikroprocessorn”, som den faktiskt är känd som, signalerar till cigaretten att påbörja processen genom att skicka en elektrisk laddning till cartomizern placerad inuti patronen.

Cartomizern värmer sedan upp e-vätskan som finns i patronen. Ångorna lämnar höljet genom silikonfiltret, efter att de inhaleras av rökaren. Patronen är kopplad till ett batteridrivet filter i ena änden och en kristallröd lysdiod i den andra änden, vilket ger ett realistiskt utseende när man röker en elektronisk cigarett utan nikotin. Dessa cigaretter fungerar bäst när batterierna är uppladdade till full kapacitet.

Bättre för hälsan

Vid låg batterinivå, börjar den röda lysdioden att blinka och meddelar användarna att ladda enheten. Som ett resultat, kan den elektroniska cigarett utan nikotin tillfredsställa en persons begär efter att röka utan att utsätta dem för skadlig nikotin eller tobaksrök som kan lämna svåra, långvariga biverkningar på människokroppen. Även om de är lite dyrare än de vanliga elektroniska rökanordningarna med nikotin, visar de sig i slutändan att bli ett renare och hälsosammare rökavvänjningsverktyg för tungt beroende, kedjerökare.