Köpa mat på nätet med rabatt

Mat, när tiden inte räcker till

Att laga mat kan vara otroligt roligt och inspirerande. Särskilt om man är ett gäng vänner som lagar maten tillsammans (och kanske dessutom unnar sig ett glas vin under matlagningen). I en stressig vardag där man arbetar eller studerar heltid och sedan dessutom ska klämma in träning eller andra ärenden innan man åker hem, kan det dock kännas lite tungt att ställa sig och laga mat som är både nyttig och god. Som tur är finns det många olika sätt att slippa denna uppgift men ändå få i sig god mat.

Kopa mat pa natet

Hemkörning av färdig mat

Att beställa hem färdig pizza eller Thai-mat är väldigt vanligt. Det kanske inte är det nyttigaste man kan stoppa i sig men det är både gott, bekvämt och tidssparande. De flesta människor unnar sig den här typen av take away-mat lite då och då.

Antingen plockar man snabbt upp det på vägen hem eller så betalar man lite extra för att få maten hemlevererad. Oavsett vilket alternativ man väljer så slipper man åtminstone planera vad man ska laga, handla maten och sedan dessutom tillaga den.

Catering

Ska man ha en fest eller något typ av sammankomst lockar det ofta inte att stå och laga mat till allihop själv. Att ha knytkalas av olika former, där alla gäster bidrar med något till middagsbordet, är därför vanligt och populärt. En lyxigare variant är att anlita en cateringfirma. Det är inte svårt att hitta en bra cateringfirma i Stockholm eller andra stora städer. I de mindre städerna finns det nästan alltid någon restaurang som dessutom erbjuder catering.

Matkasse

Sist men inte minst, matkassen! Denna fantastiska tjänst som erbjuder både nyttig, ofta ekologiskt, mat som både är planerad, packad och levereras till din dörr. Här får du visserligen laga maten själv men vad gör det när man får med recept där det står exakt hur man ska använda sig av de färska råvarorna för att få bästa möjliga resultat.

Matkassen är det perfekta alternativet för den med en stressig vardag, som älskar att laga mat även om tiden är knapp och som dessutom värderar nyttig och inspirerande kost på middagsbordet.

Att köpa mat och dryck på nätet har blivit allt vanligare

Att köpa te på nätet är svårt om man inte vet namn på några tesorter, men en god sort är Dragon Eye Jasmin te. Förra årets julklapp blev en surfplatta och året innan dess så var det spikmattan men i år är det faktiskt en matkasse som till exempel Linas matkasse.

I matkassen får man mat för antingen 3 dagar eller 5 dagar i veckan beroende på vad man önskar. Människor som har prenumererat på denna matkasse säger att de sparar mer tid och att det hjälper en att äta rätt.

Hur fungerar då matkassen?

Matkassen fungerar så att den kommer varannan vecka och är fylld med ingredienser och recept för att kunna räcka till ens antal önskade dagar. Anledningen till att den inte kommer varje vecka utan att den kommer varannan vecka är för att studier har visat att man föredrar att laga sin egen favoritmat varannan vecka och sedan äta vad matkassen erbjuder nästa vecka.

Eller så kan man blanda mellan matkassen och favoriträtter under 14 dagar. Om man har valt att välja 5 dagar som är standard så får man 2 stycken som är snabba och lätta att laga, sedan finns det 2 stycken som är medel och tar lite längre tid att göra och sen till sist så finns det en som är svår att göra och tar tid och förberedelse. Väljer man däremot 3 dagar så får man ett recept av varje svårighetsgrad.

Unna er Linas mat

Idag upplever många att de har en så pass stressig vardag att det är svårt att få allting att gå ihop. Pressad på arbetet, alldeles för lite tid, barn som ska skjutsas till träningar, mat som ska handlas och lagas, ja listan kan självklart göras nästan oändlig och antagligen känner de flesta vuxna människor, kanske framförallt småbarnsföräldrar, i Sverige igen sig. På grund av den ökade stressen hos människor idag är det inte konstigt att tjänster som Matkassen har blivit så populär.

Linas Matkasse

Det är antagligen ingen som har missat de glada reklamfilmerna på TV där Lina Gebäck berättar hur hon planerar och provlagar maten åt dig och din familj för att ni ska få i er nyttig och bra mat samtidigt som ni hittar inspiration och sparar tid i vardagen. När veckans meny är framtagen packar Lina och hennes kollegor ner de ekologiska och närodlade råvarorna i matkassar som sedan, tillsammans med recept för hela veckan, levereras hela vägen hem till kundernas ytterdörr.

På grund av den stora framgång som den här tjänsten har haft i Sverige så är det inte konstigt att det idag finns väldigt många olika matkasse-företag. Sedan starten 2008 har dock Linas Matkasse legat i toppen, tillsammans med konkurrenten Middagsfrid.

Ekologiska råvaror

Linas Matkasse satsar på ekologiska råvaror och en varierad kost, allt för att familjen ska få i sig hela kostcirkeln samtidigt som de kan vara säkra på att de endast äter produkter av bästa kvalitet. Så varför inte låta hela familjen njuta och inspireras såhär i vintermörkret genom att unna er mat från Linas Matkasse?