Middagsfrid rabattkod

FöretagOmdömeTill Butik
Bäst i Test 2018
Snabb leverans
Bra priser
Middagsfrid

Rabattkoder Middagsfrid

Lagad mat från grunden, med minst 25 procent ekologiskt innehåll, är bland annat vad Middagsfrid erbjuder. Företaget leverar en matkasse hem till din dörr, du behöver varken planera eller handla – det har Middagsfrid gjort åt dig. Middagsfrid rabattkod erbjuder dig bättre priser på din beställning.

Grundtanken är enkel, matkassen vänder sig till den som vill få inspiration samt äta en varierad och bra kost. Dess-utom arbetar Middagsfrid för att erbjuda högsta möjliga kvalitet på maten. Råvarorna är köpta från leverantörerna och det betyder att de inte ens hunnit hamna i butikerna innan de kommer hem till din dörr.

Prenumerera på Middagsfrid

Smidigt är också att man som prenumerant inte har någon bindningstid. På Mina Sidor går det enkelt att välja vilka veckor som leverans önskas, det går att göra uppehåll samt att växla mellan olika produkter.

I dag finns det en rad olika företag som erbjuder matkassar. Middagsfrid var först ut i Sverige, enligt dem själva. Allt började 2007 av grundaren Kicki Theander med det enkla syftet att förenkla bestyren med mat för många familjer. Nu skulle det vara slut med allt slit såsom planering, inköp och matlagning – allt det där som få egentligen har tid till och som oftast slutar med halvfabrikat ändå.

Middagsfrid rabattkod

Inga tillsatser

Farliga tillsatser är någonting som du inte kommer att hitta i maten från Middagsfrid. Det här av två skäl enligt företaget; i dag vet vi alldeles för lite om tillsatser och vilka effekter de har och dessutom används många av kemikalierna endast för att sminka över en sämre råvara.

Tillsatsämnen såsom färgämnen och konserveringsämnen undviks också i möjligaste mån. En annan aspekt som företaget har tagit hänsyn till är att försöka välja det kött som genererar minst utsläpp av farliga ämnen.

När det kommer till mejeriprodukter så föredrar företaget egen smaksättning, det vill säga att kassarna inte innehåller några färdigsmaksatta varianter av till exempel crème fraiche. Det här för att sådana produkter oftast innehåller modifierad stärkelse, bland annat.

Matkassar från Middagsfrid

Första gången en matkasse levererades till en dörr så innebar det en revolution för matbranschen. I dag leds Middagsfrids menyplanering av nutritionisten Carina Ålund samt av Kicki Theander själv. Det ska vara tillsatsfritt, ekologiskt, klimatsmart och färskt – annars är det inte en kasse från Middagsfrid.

FöretagOmdömeTill Butik
Bäst i Test 2018
Snabb leverans
Bra priser
Middagsfrid

Förutom att leverera nyttiga kassar till Sveriges befolkning så arbetar företaget också med opinionsarbete för att få bättre varor inom livsmedelsbranschen. I Sverige har Middagsfrid verksamheter i över 70 av Sveriges kommuner men arbetar även utomlands; i Kanada, Schweiz, Belgien, Tyskland och Danmark.