Nordica golf rabattkod

Rabattkod Nordica Golf

Det är aldrig försent att lära sig spela golf. Det finns många kvarlevande myter om golf som inte riktigt stämmer överens med verkligheten. Till exempel så tror många att golf är dyrt och enbart utövas av överklassen. En annan myt är att golf är svårt att lära sig och tar upp mycket tid.

Inget av det ovannämnda stämmer väl överens med hur sporten ser ut idag. Idag kan man enkelt och billigt skriva in sig i en golfklubb närheten och börja spela som nybörjare med tränare och medspelare som tar hand om dig och lär dig hur du snabbt kommer igång med ditt spelande.

Vad gäller utrustning så är det inte så dyrt och omfattande som många vill få det till. Man behöver en ganska liten arsenal av klubbor för att börja spela och det enda som behövs för att få ge sig ut på golfbanan är ett grönt kort, som man erhåller efter att man genomgått en kurs där man lär sig de grundläggande reglerna om golf.

Nordica golf rabattkod

Golfens historia

Det sägs att det första golfliknande spelet uppfanns av romarna men dagens golf har sina rötter från de brittiska öarna på 1400-talet. Spelet uppkom på så sätt att de gamla fåraherdarna i Skottland roade sig med att slå till småstenar med sina herdestavar och sikta på olika mål. Senare utvecklades nöjet till en sport där man skulle träffa kaninhål på långa avstånd.

Det första golfsällskapet skapades på 1740-talet och kallades ”The Company of Gentlemen Golfers”, och den första golfklubben ”The Honourable Company of Edinburgh Golfers” startades några år senare. I början på 1900-talet kom golfen till Sverige och Göteborg Golfklubb var den första klubben som bildades. Två år senare startades även Stockholms Golfklubb.

Handla golfutrustning på nätet hos NordicaGolf

När man ska införskaffa golfutrustning finns det olika tillvägagångsätt. Antingen går man till en butik som specialiserat sig på golfklubbor, och där man kan få professionell hjälp när man väljer utrustning. Detta alternativet är bra om man vill ha hjälp att hitta den utrustning som passar en egna behov och nivå.

Då har man även möjligeten att anpassa klubborna för att förbättra sitt spel. Ett annat alternativ är att köpa sina golfklubbor på internet med hjälp av olika webbsidor som hjälper dig hitta rätt typ av klubbor. När man handlar golfklubbor på nätet har man fördelen av att kunna jämföra utbudet och priserna med andra återförsäljare.

Få rabatt när du handlar hos NordicaGolf

Att inhandla rätt typ av utrustning när man börjar spela golf är viktigt eftersom man kommer att använda klubborna i många år framöver. Hos NordicaGolf har man möjligheten att få en rabattkod som gör att man erhåller rabatt när man handlar hos dem.

Allt man behöver göra är att uppge rabattkoden när man handlar så dras den av direkt på priset. NordicaGolf är certifierade av Trygg E- handel och därmed vet man som kund att köpet är tryggt. Man får dessutom gratis frakt om man handlar för över 750 kr, och man har möjligheten att returnera utrustningen inom 30 dagar om man inte är nöjd med sitt köp.