Rabattkoder One.com

One.com är ett webbhotell för dig som vill bedriva en hemsida eller blogg. Det är ett webbhotell som vunnit många olika priser för bästa webbhotellet och vart igång sedan 2002 då de kallade sig för bone.com. De växer hela tiden och har numera ett brett spektrum vad gäller lösningar för hemsidor och webbhotell.

One.com erbjuder “oneclickinstaller” som de kallar det och gör att du snabbt och enkelt kan installera opensource lösningar som WordPress, OpenCart, bloggar och andra e-handelsplattformar.Du får också med E-postkonton till dina domänadresser och har support dygnet runt. One.com har idag över 650.000 kunder i hela 149 länder!

Information om One.com

One.com är ett riktigt bra webbhotell även om det är första gången du ska starta upp en hemsida eller har jobbat med hemsidor i flera år så står de för hög kvalitet och är väldigt lättarbetat. Som vi nämnde ovan så går det att skapa en hemsida i WordPress eller en E-handel med onclickinstaller som för att du egentligen inte behöver kunna koda för att skapa ett bra CMS system eller öppna upp en webbshop.

one.com rabattkod

Ingen kunskap krävs

One.com har redan installerat flera olika mallar till dig som du kan använda så din hemsida får ett proffsigt utseende helt gratis. Vilket är hur bra som helst för en användare som inte har kunskapen att program,era själv.

Du får oändligt med E-postadresser samt ett virusprogram som ser till att din inkorg inte är full av Spam när du loggar in. Du kan enkelt koppla din e-post till din mobil. Du kommer få tillgång till alla de verktyg som du behöver för att komma igång, och skulle du behöva hjälp så finns ju deras support där som kan hjälpa dig med allt.

Om du skulle beställa ett webbhotell på One.com och du av någon anledning inte skulle vara nöjd så har du 15 dagars återbetalningsgaranti.

Vad ingår hos One.com

Självklart finns det olika paket att välja mellan beroende på vad för hemsida du skall ha, men oftast så räcker det med standardpaketet som är väldigt väldigt bra.

  • 15 GB webbutrymme
  • Web Editor (ingen kodning)
  • WordPress
  • Fri trafik
  • Obegränsat med epostkonton
  • Domän (avgift tillkommer här)
  • Bix
  • Återbetalningsgaranti

Utöver detta ingår även SLL som krypterar datatrafiken mellan hemsida och besökarna med känslig information och kan därför hålla den säker, samt du kan lägga in statistikprogram som gör att du kan se utvecklingen av dina besökare månad till månad.

Rabattkoder och Erbjudanden

One.com erbjuder många olika erbjudanden och kommer ibland med en del rabattkoder som gör att du som besökare slipper öppna den stora plånboken när du ska beställa. Ett förslag från vår sida är att du registrera dig via vårt nyhetsbrev, på så vis kommer du aldrig att missa ett erbjudande från oss på Gratisrabattkod.se och du kommer alltid bli informerad med nya deals från One.com.

När en One.com rabattkod dyker upp så är det oftast ett bra erbjudande som man iallafall bör kolla in. För då får man oftast procent på hela sitt köp. För att använda en rabattkod så klickar du på “visa rabattkod” här ovanför och rabattkoden kommer då att visas. Kopiera då koden och skriv in den i kassan så kommer det automatiskt att dras av.