Babyvakt rabattkod

Rabattkoder Babyvakt

När barnet sover, kanske du vill lämna det ensamt för att få lite vila eller göra någonting annat. En monitor hjälper dig att övervaka ditt barn och du kommer att veta direkt så snart barnet vaknar eller gråter.

Bebisvakten är extra-öron för föräldrarna, och numera även extra-ögon. Designad som en liten enkelriktad walkie-talkie, med eller utan inbyggd kamera, kan föräldrarna lyssna till varje ljud barnet ger ifrån sig medan de är i ett annat rum. Detta ger dem en möjlighet att göra andra aktiviteter och även förbereder barnet på det faktum att det kan somna utan att föräldrarna är närvarande. Tänk på bebisvakten som en elektronisk barnvakt.

Olika bebisvakter

Det finns ett antal olika typer av bebisvakter på marknaden. Vissa används precis som walkie-talkies och ser även ut som dem. Du kan skaffa ett par som är trådlösa. Räckvidden är normalt upp till 150 meter, beroende på pris och kvalitet. Lämna den ena där barnet sover och den andra i fickan eller bredvid dig på ett bord etc.

Alla ljud hörs

Nackdelen med dessa ”barnvakter” är att även det minsta ljud kan höras, och du är aldrig säker på om barnet bara vände sig i spjälsängen eller faktiskt är vaken. När du blir van vid ”barnvakten”, kommer du snart att kunna särskilja de flesta av ljuden från varandra.

Övervakning bebis

En annan variant är ett övervakningssystem med skärm som ser ut som en liten videokamera. Du placerar den på en bokhylla eller ett bord i närheten av spjälsängen. Vissa modeller kan man även fästa på väggen. Detta alternativ är dyrare, men fördelen är att du både kan höra och se ditt barn.

Nackdelen med detta är att bilderna från vissa videokameror inte kan visas om rummet är mörkt. Några av de mest moderna ”barnvakter” med inbyggd kamera kan även visa bilder från ett mörkt rum. Köp din babyvakt med rabattkod för att få bästa pris!