Erbjudanden – upp till 50% rabatt

Kampanj Gäller tills vidare
Under "Erbjudanden" hittar du alla produkter som just nu säljs...Mer

Under “Erbjudanden” hittar du alla produkter som just nu säljs till REA-pris. Mindre

Hämta kampanj
100% Succé

Världsledande inom e-handel online

Amazon är ett av världens största företag och är världsledande inom shopping online och e-handel. Man har en väldigt stor andel av marknaden globalt, inte minst inom elektronikprodukter som läsplattor, smarta högtalare och smarta klockor.

Till en början var Amazon en handelsplats för böcker online, man har fortfarande böcker i sortimentet – fysiska såväl som e-böcker – men numera är detta en liten del av utbudet.

Amazon är som sagt ett globalt företag, sedan 2020 finns man i Sverige genom den svenska webbplatsen amazon.se. Amazon har därmed blivit en konkurrent till de svenska elektronikkedjorna och shoppingportalerna. Både stora aktörer som CDON och mindre butiker som Allt-fraktfritt.

Rabatt hos Amazon.se

Trots att priserna redan är låga hos Amazon.se går det att handla ännu billigare tack vare olika kampanjer, rabatter och med en rabattkod.

Under “Erbjudanden” hittar du alla produkter som är på REA-pris hos Amazon just nu. Här finns både hemelektronik, skönhetsprodukter, leksaker, kontorsprodukter, bygg & el, böcker, sportprodukter, hälsovårdsprodukter samt TV-spel.

Du kan både sortera efter popularitet, störst rabatt eller lägsta pris beroende på hur du vill fynda.

Har du en rabattkod till Amazon så lägger du till den i kassan innan du checkar ut och avslutar din beställning.