Outlet med upp till 70 % rabatt

Kampanj Gäller tills vidare
Hämta kampanj
100% Succé

Mer om barnvagnar och Bugaboo

Köpa Barnvagn till bebis.  En barnvagn är den mest praktiska sak i världen. Det transporterar ditt barn säkert och ger dig även möjlighet att shoppa, promenera eller bara koppla av med vänner på ett kafé. Vagnen är ett bekvämt transportmedel – du får plats med barnet, men även ett par matkassar och det mesta som behövs till ditt barn.

Din första barnvagn

När du köper din första barnvagn, är det vissa saker att tänka på. Först och främst är det säkerhetsaspekten. Här ligger Bugaboo i framkant. Klarar barnvagn av olika väderförhållanden, om det finns viktbegränsningar, tillräckligt utrymme för barnet etc. Och slutligen – färgen och designen.

Eftersom vagnen är avsedd att rullas runt, behöver du kontrollera hjul och däck, fjädringen (så att du inte skumpar omkring med ditt barn), den måste fungera bra i alla sorts väder och underlag.

Barnvagnen kan köpas innan barnet är fött. Surfa på nätet, prata med vänner och besök butiker för att välja en vagn som ni tycker om. Det finns några olika typer av barnvagnar, alla med olika fördelar och nackdelar, beroende på dina behov. Bugaboo tillhör de mer exklusiva barnvagnarna på marknaden

Barnvagn rabattkod

Liggvagn

En vagn där barnet ligger ner. Denna kan också fungera som en sovplats för barnet och har normalt tillräckligt utrymme för bebisen och packning.

Dual-sittvagn

Är som en sittvagn, men kan ändras så att barnet kan både sitta och ligga. Detta är ett bra alternativ om du vill undvika att köpa en ny barnvagn när det är dags för barnet att sitta.

Allround-vagnen

Kan fällas ihop. Mycket praktiskt om du bor i ett hus med många trappor. Det är många som bor lite högre upp i hus utan hiss, som gärna skaffar sig en vagn som är mer allround.

Trehjuling

Är helt enkelt en barnvagn med tre hjul, en bak och två i fronten. Detta är den typiska baby-jogger eller cityvagn. Ger mycket flexibilitet. Dessa har blivit alltmer populära på senare år.

Tvillingbarnvagn

En barnvagn med plats för två barn. Mycket praktisk när du har tvillingar. Tar lite mer plats, men med en sådan här vagn, så får du med dig dina tvillingar i samma barnvagn.