Bebis skor rabattkod

Rabattkoder bebis skor

Köpa skor för bebisen är alltid svårt. Med dig själv som referens, vet du hur svårt det är att få skor som inte gör ont, som passar perfekt och som är av god kvalitet. Det finns några tips som gör skoshopping lättare. Bebisen behöver skor för sommar och vinter, inomhus och utomhus och för speciella tillfällen. Dessutom växer barnet väldigt fort ur sina skor och behöver nya. En bebis växer ständigt, så se till att regelbundet mäta dess fötter, så att du köper rätt storlek.

Storlek på bebis skor

Storleken på skon är helt beroende på storleken på barnet. Ibland har barnet större fötter och ibland är fötterna en storlek för små för sin ålder. Bebisskor är inte lätt att köpa, så ta hjälp av personalen i butiken.

Om du vill ha bra hjälp, välj en butik som är specialiserade på skor för bebisar. De är välsorterade och har gott om kunskap för att kunna avgöra vilken sko som är rätt.

bebis skor rabattkod

Passa bebis skor

Det största problemet kan vara hur du kontrollerar att barnets skor passar. Barnet kan inte säga att det är för litet eller för stort – du måste ta reda på det själv. Det finns en tumregel: köp baby skor som är ca1 – 2 cm större än ditt barns fötter. Detta är naturligtvis beroende på modell och typ av sko, men det är en bra regel att börja med.

Mäta bebis fötter

Om barnet vägrar att prova skor, eller om du vill ge barnet ett par skor som present, då finns det ett trick. Lägg barnets högra fot på en bit rent papper. Rita med en penna runt foten och voila, du har en mall av foten. Upprepa nu med vänster fot (det är viktigt att du gör båda, eftersom de kan skilja lite). Klipp ut mallen från pappret och ta med det till butiken. Passa in det i skorna som du tycker om och se till att papperet inte viker sig och att det finns lite utrymme kvar i skon.

Bebis skor öppet köp

Ett annat tips är att köpa ett par skor på öppet köp. Du kanske har mer tid och tålamod att prova skorna på barnet hemma än i butiken. Om de inte passar, lämna tillbaka dem i tid och få pengarna tillbaka.

Kom ihåg – Det är ingen idé att köpa de finaste skor ni någonsin har sett, om de inte kan gå ordentligt i dem. Satsa på kvalitet och komfort snarare än att de trendigaste. Köp dina bebis skor med rabattkod för bästa pris!