Billigt Proteinpulver Rabattkod

Billigt proteintillskott

Om du vill få ut max av din kropp vid byggandet av muskler så är det viktigt att du även får i dig gott om protein. Även om där finns en hel del i vår dagliga kost så räcker det sällan till och därför rekommenderar så gott som samtliga att man använder sig av proteintillskott. Notera att proteinpulver inte enbart är för bodybuilders utan något alla kan dra nytta av vid sin träning. Stort sortiment hittar du hos Svenskt Kosttillskott.

Proteinpulver för viktminskning

Många undrar även om man bör använda proteinpulver när man ska gå ner i vikt och det är inga problem. Kom ihåg att viktminskning enbart handlar om kaloribalansen – dvs kalorier in gentemot kalorier ut (träning). Därför är proteinpulver en helt okej metod för att få i sig tillräckligt med protein men kom ihåg att det inte mättar lika mycket som mat. Går du därför omkring och är konstant hungrig så kan det vara en bra idé att antingen minska eller lägga undan pulvret för stunden.

Proteinpulver Rabattkod

Förbättra immunsystemet

Studier har visat att ett dagligt intag av protein förbättrar immunsystemet, din hälsa, snabbar upp sårs läkeprocess och föbättrar din hud – något alla skulle vilja få. Därutöver så hjälper det givetvis musklerna vid uppbyggnaden så att du snabbare får resultat. Till alla er tjejer, proteinpulver och två timmar i veckan på ett gym kommer inte göra er till Hulken, så var inte rädda!

Fyra proteinkällor

Proteinpulver kommer i huvudsak från fyra olika källor. Nämligen Whey (från mjölk), ägg, soja och ris. Dessa koncentrerade källorna av protein görs om till pulverform för att sedan övergå till flytande när du blandar med vatten, juice eller mjölk. Ett smaktips är att blanda chokladpulver och mjölk eftersom det påminner en hel del om chokladmjölk men är otroligt mycket nyttigare. Självklart skall du handla ditt billiga proteinpulver med en rabattkod!