Böcker bebis rabattkod

Rabattkoder böcker för Bebisar

Böcker är en av de mest fantastiska saker för att påverka ditt barns utveckling. Det finns så mycket fantasi och stimulans i böcker, som kommer att utveckla ditt barns fantasi.

Den klassiska sängläsningsscenariot är oftast beskrivet som en romantisk och pittoresk bild av barns uppfostran. Men det finns mycket eftertanke och uppmuntran bakom varje bok som läses. Inte bara kommer du skapa närmare band med din bebis, du kan också på ett enkelt sätt prata om moral, och social och emotionell utveckling.

Bebisböcker

I början är det bra att välja en bok full av stora, ljusa bilder. Små barn förstår inte texten riktigt än och är mer fascinerad av bilderna. Av någon anledning är böcker med djur en storsäljare. Och det bästa är de som har en ljudknapp för varje djur också. Det kan bero på att djuren lätt kan imiteras.

Bocker bebis rabattkod

Enkel handling

När barnet blir lite äldre kan du välja andra böcker att läsa. En stor bok med en mycket enkel handling, och som är linjerad, är perfekt. Ditt barn kan följa ditt finger längs textraden när du läser texten högt. För att verkligen fånga barns uppmärksamhet bör du kliva in i varje karaktär – förändra din röst, gör ljud och förändringar. Detta uppmuntrar barnets sociala och emotionella utveckling.

Sagor för barn

Vid en viss ålder, vill barnet höra längre historier. Satsa på sagor och historier. Det finns ofta vissa genrer som är mer populärare än andra. Utmana ditt barn hela tiden. Nästa bok kan vara lite tjockare eller har mer text. Läsning handlar om att ha roligt och lära ut – men utan att barnet vet om det!

Välja bok själv

När syftet med att läsa boken är att somna eller att barnet ska sitta tålmodigt under en längre tid, så ska du låta barnet välja boken. Då kommer det automatiskt att lyssna mer noggrant och vara mer uppmärksam. Prova och utmana ditt barn: Blanda meningar, byt ut dem mot annat eller hitta bara på. Om barnet är alert, kommer det upptäcka det och tycker att boken är ännu roligare.

Vänj barnet att lyssna på berättelser, eftersom detta är ett enkelt sätt att lära barn att vara still och tyst. Köp dina bebis böcker med rabattkod för att få bästa pris!