Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Bonprix webbshop

Bonprix är en onlinebutik som säljer exklusiva modekläder från Frankrike. Bonprix har ett sortiment brett som en vinodling längs kullarna utanför Bordeaux. Här finns allt från det senaste i modeväg till chica barnkläder.

Paris brukar betraktas som världens modehuvudstad och paradgatan Champs Elysee är som en glödhet catwalk mitt i staden. En ljummen eftermiddag strosar de ständigt välklädda Parisbor längs med allén och visar upp sin smakfulla klädstil.

Bonprix mode

Bonprix har samlat allt det bästa från Europas mode-Mekka och de stilrena plaggen är snart bara ett knapptryck bort. Bonprix tillhör de tio största postorder-firmorna i Europa och är starkt på frammarsch efter att ha satsat stenhårt på ökad närvaro utomlands.

Katalog-, Internet- och filialförsäljning utgör basen i deras multi channel-koncept, som skördat frukt de senaste åren.

Bonprix marknadsledande

Med det konceptet är Bonprix marknadsledande och många andra företag har försökt kopiera framgångsreceptet. Bonprix företagsmotto är utmärkande och ringar verkligen in vad företaget står för.

Så här beskriver de mottot på sin hemsida:

” Öppna dörrar, transparens samt korta kommunikations- och beslutsvägar leder till hög effektivitet, men också till ett okomplicerat och berikande teamarbete. Hos oss är det människan som räknas, inte titel eller hierarkier; vi lägger istället vikt vid kompetens, argument och det den enskilda människan bidrar med.

Den förtroendefulla kontakten mellan medarbetare, leverantörer och kunder präglas av aktning och respekt. Vårt företagsmotto är en del av hemligheten bakom vår framgång och ger mycket positiva resultat vid medarbetarundersökningar.”