Erbjudanden i nyhetsbrev

Kampanj Gäller tills vidare
Prenumerera på nyhetsbrev för att få rabatter och kampanjer
Hämta kampanj
100% Succé

Donna Beauty webbshop

Donna Beauty driver inte bara en framgångsrik butik på nätet, utan har också en fysisk butik strategiskt placerad på Kungsgatan i Stockholm – ”mitt i smeten”. Butiken har en uttalad målsättning att alltid erbjuda bra kundservice för att uppnå en hög kundnöjdhet. En målsättning som man hittills varit framgångsrik med att uppnå tack vare kunnig och serviceinriktad personal.

Donna Beauty service

Servicen är en av två olika mål som gemensamt flätas samman för att uppnå så nöjda kunder som möjligt. Den andra målsättningen är att alltid kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser som ligger en bra bit under de redan etablerade butikernas prisnivå.

Donna Beatuy produkter

Donna Beauty har en enkel, stilren och lättöverskådlig hemsida där kunden snabbt och smidigt kan genomföra sina köp. Donna Beautys produkter är färska och företaget garanterar att erhålla med produkter av absolut högsta kvalitet.

Donna Beauty sortiment

Donna Beautys sortiment är stort och ständigt aktuellt. Med hjälp av kundrelationer och dialog tar man dessutom kunderna till hjälp när det gäller nya parfymer på marknaden.

Om en kund önskar en ny parfym är Donna Beauty lyhörda och lägger till den i sortimentet. Det gör att företaget ofta är först med nya parfymsorter som ofta slår igenom och blir stora på marknaden – till ett betydligt högre pris hos konkurrerande butiker.

Donna Beauty skönhetssalong

Vid butiken på Kungsgatan i Stockholm driver Donna Beauty även en skönhetssalong med inriktning mot optimal hudhälsa. På salongen arbetar professionella hudterapeuter som ger dig rådgivning vilka hudvårdsprodukter som just du bör använda. Här hittar du fler rabattkoder!