Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Ekologisk mat

Du slipper dessutom att få i dig så mycket e-ämnen som det annars finns i många av halvfabrikaten som utgör majoriteten av utbudet i mataffärerna. I varje kasse får du säsongsbetonade råvaror, barnvänliga, näringsrika och lätta att laga för fyra middagar. Ditt dåliga samvete för att du inte äter mer ekologiskt behöver du helt enkelt aldrig brottas med igen.

Ecoviva matkasse

Kassens grundare, Annika och Amina, utgick från en, enligt dem, drömtjänst. Ecomat till dörren som bidrar till en balanserad kost. För dem var det helt enkelt den optimala tjänsten och i dag när medvetenheten ökar och allt fler efterfrågar närodlat och ekologiskt är säkert många beredda att hålla med dem.

Annika och Amina jobbar hela tiden med att försöka hitta nya ekologiska produkter på den svenska marknaden och levererar ofta råvaror som du inte kan hitta i de vanliga matbutikerna. 90 procent miljömärkt fisk, KRAV-kött, KRAV-kyckling och ekologiska och svenska råvaror – det är vad företaget levererar i snitt.

Färskt kött och fisk

Variationen är stor av vegetariskt, fisk, kött och kyckling som är sammansatt i en mängd spännande recept och det gör Ecovia till ett val för dig som vågar testa något nytt. I varje kasse får du dessutom en folder fylld av information om ekologiskt och KRAV-märkt som gör att du, utan att du kanske hade tänkt dig det, snart är allt annat än amatör inom den ekologiska världen.

Ecoviva rabattkod – Fri frakt – 2020

Men alla transporter till kunderna då? De är väl inte särskilt miljövänliga? Även det här har Ecoviva tänkt på. Deras ekologiska matkasse kompenserar och bidrar sedan 2012 till en mer hållbar livsmedelsproduktion för bönder i Chiapas, Mexiko.

Ecoviva samarbetar med hållbarhetskonsulterna U&We som tillsammans med klimattjänsten ZeroMission är Sveriges största leverantör av trädplanteringsprojekt inom frivillig klimatkompensation.

Bor du i Stockholm, Göteborg, Södertälje eller Uppsala och är intresserad av att äta mer ekologiskt, ja då är Ecoviva med stor sannolikhet något för dig.