Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

eSmokes Rabattkod 2020

Cigarett är det otroligt många ämnen som gör att du ökar risken för att få cancer och tusentals andra gifter som inte är bra att få i sig i kroppen. En elektronisk cigarett innehåller ingen tobak och vi slipper då dessa gifter och framförallt röken som man blåser ut som även är skadande för dina vänner runt om kring dig. Det du blåser ut från en E-cigg är en vattenånga.

Spar pengar med rabattkoder hos Esmokes

Vi på Esmokes rabattkod jobbar hela tiden för din skull för att du som kund inte ska missa något bra erbjudande eller rabattkod du kan signa upp dig på vårar nyhetsbrev så vet du att du aldrig med kommer att missa ett erbjudande.

Fördelar jämfört med rökning

7 Anledningar till Att Cigarett-rökning är hälso-nedbrytande och du istället skall välja E-cigaretter.

Cigarett-rökning är hälsonedbrytande av ett enormt antal anledningar. Varje år dör hundratusentals personer i världen en rökrelaterad död. Cigaretter innehåller tobak, hundratals tillsatser, lim och papper, vilka när brända och inhalerade, enligt CDC, skadar nästan alla kroppens organ, orsakar cancer så väl som kardiovaskulära- och andningsrelaterade sjukdomar.

Anledning nummer 1 till cigarett-rökningens nedbrytande effekt på vår hälsa är att kombinationen av nikotin och kolmonoxid kan orsaka en tillfällig ökning av hjärtrytmen och blodtrycket, vilket orsakar en ansträngning på ditt hjärta och dina blodådror.

Anledning nummer 2 till att cigarett-rökning har en nedbrytande effekt på vår hälsa är att tjära från cigaretter täcker dina lungor på samma sätt som sotet från en skorsten vilket kan leda till cancer.

Anledning nummer 3 är att kolmonoxiden svälter dina muskler, din hjärna och din kroppsvävnad på syre, vilket gör att din kropps organ måste jobba hårdare, vilket över tid, kan leda till att dina lungor, ditt hjärta, och andra organ tar skada.

Anledning nummer 4 är att rökning kan frammana strokes. Studier har visat att rökare är mycket mer troliga offer för strokes än icke-rökare.

Anledning nummer 5 till att cigarett-rökning är hälso-nedbrytande är att rökning kan göra så att fett-fickor blockerar blodådrorna vilket än en gång, kan leda till hjärtattacker.

Anledning nummer 6 senare studier har visat att rökning är den direkta anledningen till ett av fem dödsfall på grund av hjärtsjukdom.

Anledning nummer 7 cigarett-rökning är hälsonedbrytande, också, därför att passiv-rökning har visat sig skadlig för de som omger dig, vilket potentiellt leder till rök-relaterade dödsfall bland dina nära och kära och andra som omger dig frekvent.

Elektroniska cigaretter – Rökavvänjning

Ända sedan allmänheten blev medveten om farorna med att röka, har många funnit det svårt att sluta med tobak. Företag har i manga år uppfunnit och tillverkat avvärjnings produkter. De tobaks beroende har använt allt från nikotin plåster till tuggummi, för att kunna bli av med sitt beroende.

E-cigaretter

Elektroniska cigaretter (också kända som e-cigaretter eller elektriska cigaretter) är den nyaste produkten på marknaden. De är designade till att se ut och kännas som riktiga cigaretter. De har tom konstgjord rök, och en så kallad lysdiod. Men de innehåller dock ingen tobak. Användaren drar in nikotin ångor, som ser ut som rök men utan de cancer framkallande ämnen som finns i tobaks rök och som är farliga för användaren, likaväl som de i närheten av honom.

eSmokes Rabattkod

De elektroniska cigaretterna består av nikotin patroner som innehåller flytande nikotin. När en användare drar in, omvandlas en liten del av den flytande nikotinet till ånga med hjälp av ett litet batteri. Att dra in nikotin ångan, ger användaren en nikotin kick i sekunder räknat, istället för i minuter som med plaster och tuggummi. När användaren drar in, så lyser en liten orange LED lampa upp på cigaretten så att det ser ut som en riktig cigarett.

eSmokes

Det finns även många andra rabattsidor för Esmokes, problemet är att de inte uppdaterar sina koder. Vi kommer alltid ha en fungerande kod eftersom vi hämtar koderna via deras flöde. Esmokes är en av Nordens största och bättre webbhoppar inom elektroniska cigaretter, även kallade E-cigg. Esmokes är ett nytt företag som endast funnit i ett par år och drivs av Black Box Sweden AB.

Är det något ni undrar över så tveka då inte att ta kontakt med Esmokes, de har en väldigt bra support och kommer hjälpa dig igenom ditt köp om det är något som du inte förstår.