Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Fakta GI-Boxen

  • 20 färdiglagade måltider som levereras fryst.Check Daglig coaching via mejl.
  • Check Träningsprogram.
  • Check Nöjd kund garanti.
  • GI-metoden går ju ut på att du ska äta mat som gör att blodsockret stiget sakta efter måltiden, så kolhydraterna har ett lågt glykemiskt index.

Fasta med 5:2 dieten – periodisk fasta

Följer du 5:2 dieten ska du under två fastedagar i veckan äta 500 kalorier (600 för män). Eftersom GI-boxen måltider alltid innehåller under 500 kalorier passar de perfekt för 5:2 dieten. På fastedagen slipper du räkna kalorier och får en god och nyttig måltid. Du kan till exempel hoppa över frukosten och äta GI-boxen till lunch.

Vanligtvis ligger måltiderna runt 400 kalorier. Då har du kaloriutrymme kvar till att äta exempelvis några morötter eller tomater på kvällen. Drick ordentligt med vatten under dagen speciellt om det är varmt.

Basvaror GI-Boxen

Inga basvaror behövs då rätterna är färdiglagade. Det är snabbt och enkelt att fixa till en måltid när du använder dig av GI-Boxen!

Leverans

Levererar till många svenska städer och de flesta medelstora till stora städer. Men även till mindre kringliggande orter. Du kan skriva in ditt postnummer på GI-Boxens hemsida för att se om de kör ut matkassar i ditt område.

Adress

GI-boxen
Sveavägen 135
113 46 Stockholm

Se till att du handlar från GI-Boxen med en rabattkod!