Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Utbud 2020

Även om företaget heter Hedbergs Guld så är det inte bara guld som glimmar på hemsidan. Här finns alla möjliga smycken av guld, silver, diamanter och även mindre ädla metaller. Alla kan hitta ett smycke som passar oavsett om det är förlovningsringar i titan, slipshållare i stål eller örhängen i vitt guld som lockar.

De flesta smycken går att hitta i de vanligaste kategorierna så som armband, ringar och örhängen. Ett exempel är örhängen där över 200 olika varianter går att välja mellan. Sammanlagt erbjuder Hedbergs Guld produkter från 40 olika varumärken däribland sitt eget som heter Hedbergs Collection.

För dop och bröllop

Utöver smycken har företaget även ett stort utbud av matsilver och presenter däribland till tex dop och bröllop. Här finns också presenter som tar steget bort från att vara tillverkade av ädelmetaller. Tvålpumpar, ljusstakar och sparbössor i keramik och trä är uppskattade produkter. Det spelar alltså ingen roll vad man vill fira – Hedbergs Guld har en passande present för alla som söker något med lite högre klass.

Värdera ditt guld

Förutom att sälja guld så köper även företaget guld. De som har guld hemma kan skicka in det i ett speciellt ”guldbytarpaket”. Guldet värderas och pengarna betalas ut till konto inom några dagar. Eller varför inte använda pengarna till att köpa andra smycken. Den stora fördelen med det är att man då får ett presentkort värt 130% av guldvärdet på de smycken man skickat in.

Rabatter och Erbjudanden

Det är främst två olika varianter av rabattkoder som Hedbergs Guld erbjuder. Den ena ger kunder 10- eller 15% på köpet. Eftersom smycken kostar flera tusen kan dessa rabattkoder generera besparingar på flera hundra kronor. Många gånger ingår det även fri frakt i dessa koder.

Hedbergs Guld Rabattkod – Fri frakt

Den andra varianten är ännu högre rabatt men då på en speciell kollektion som t.ex. Tree, Snö Of Sweden eller liknande. Vilka rabattkoder som är aktiva och vilka man kan välja mellan syns alltid på vår hemsida då vi håller den ständigt uppdaterad och aktuell. Passa på att fynda hos Hedbergs Guld med rabattkod!