Webbshop med erotik till honom & henne

Himmelriket.se är en stor webbutik med sexleksaker, glidmedel, sexhjälpmedel, spel och andra vuxenleksaker. Produkterna är både för honom, henne och par, och kan användas både för intima stunder med sig själv eller tillsammans med en partner.

För henne finns vibratorer, dildos och lufttrycksvibratorer från märken som Womanizer och Satisfyer. Till honom finns lösvaginor, kondomer, penisringar, penispumpar och masturbatorer.

För par finns både erotiska spel, parleksaker och olika appstyrda vibratorer och vuxenleksaker.

Diskreta leveranser

Alla beställningar skickas med en diskret avsändare och paket så ingen ser vilken butik som har skickat den. Himmelriket skickar heller aldrig ut någon reklam, sms eller liknande. Vill du prenumerera på deras nyhetsbrev så kan du välja att göra det.

Utöver att handla i butiken eller via ett homeparty kan du även besöka lagerbutiken som ligger i Harmånger.

Erotikparty hos Himmelriket.se

Himmelriket är en av Sveriges största erotikbutiker online och utöver onlineshop så anordnar man även homeparties. Ett homeparty med Himmelriket – eller erotikparty som man kallar det – innebär att en värdinna från Himmelriket.se går igenom hur de olika sexleksakerna fungerar, svarar på frågor och man får klämma och känna på produkterna.

För att boka in ett homeparty med representant från Himmelriket är det bara att skicka iväg en intresseanmälan via webbplatsen eller ta kontakt med deras kundtjänst.

Använd en rabattkod hos Himmelriket

När du har handlat klart går du till kassan.

  1. Under din beställning hittar du “Lägg till rabattkod”
  2. Klicka där, fyll i rabattkoden under “Ange kod här”
  3. Avsluta din beställning när rabatten dragits och rabattkoden aktiverats

Du kan även hitta rabattkoder till fler vuxenbutiker här på Gratisrabattkod.se som Orion erotik och Intima.