Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Liveit information

Liveit startades år 2005 och har sedan dess gått en spikrak väg till succé. LiveIt är idag Sveriges ledande företag inom upplevelser och de bara fortsätter att öka. Svenska folket har blivit ett folk som hela tiden söker efter en liten extra kick, kanske för att komma ifrån den kanske inte annars så roliga vardagen. Man unnar sig då att hoppa fallskärm, åka rallybil eller varför inte skjuta med en pistol?

Upplevelse med Liveit

Liveit har nästan allt för den som vill ha en upplevelse, från mat och vin till takvandring. Är det något ni undrar över vad gäller en upplevelse så tveka inte att ta kontakt med LiveIt, de kommer göra allt i sin makt för att hjälpa dig så du kan slutföra ditt köp.

Spar pengar

LiveIt brukar också ha olika erbjudanden eller rabattkoder som gör att du snabbt kan spara in lite pengar på din beställning. Det är därför vi skapade den här sidan, för att du som besökare ska kunna spara pengar och enkelt och snabbt se vad som finns att erbjuda. När du använder en rabattkod så skriver du valt ut din upplevelse och är i kassan. När du använder en rabattkod liveit så skriver då in rabattkoden i deras ruta som då också heter “rabattkod”, rabatten kommer då dras i kassan och du får en billigare beställning.

Present

Köper du upplevelsen som en present kan du i kassan också välja om det ska skickas i ett speciell box med ett meddelande så den du skickar presenten till verkligen vet att det är du och att du faktiskt ändå, har ansträngt dig för att hitta presenten som han eller hon vill ha.

Liveit Rabattkod – 10% – 2020

Är det något ni undrar över så tveka då inte att ta kontakt med LiveIt så hjälper dem dig med din beställning. Lycka till och må upplevelsen chocka er, om den inte gör det…. Köp en värre. Handla alltid dina upplevelser hos LiveIt med rabattkod!