Gratis expeditionsavgift

Kampanj Har gått ut
När du handlar för minst 350 kr
Hämta kampanj
100% Succé

Mathem matkasse snabbinfo

Websajt: www.mathem.se/matkasse
Leverans: Måndag – fredag 13.00 – 23.00
Tillagningstid: 20-30 minuter. Fredagsreceptet något längre. Kräver diverse egna basvaror.
Leveransområden: Levererar till de flesta orter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Lund.

Hur fungerar Mathems matkasse?

Mathems abonnemang på en färdig matkasse ger dig två extra pusselbitar för att få ihop vardagsschemat. Dels får du en nyttig och färdigkomponerad veckomeny och dels spar du tid när du slipper köa i affären och sen släpa hem alla kassar.

Veckans meny kan du beställa vid ett tillfälle eller som en prenumeration. Väljer du prenumeration kan du välja mellan leverans varje eller varannan vecka och du väljer själv när du vill ha matkassen hem till dörren.

Vem startade Mathem.se

Mathem.se startades av familjen Kull. När Tomas Kull trött och stressad på väg hem efter jobbet ofta fick frågan “Kan du stanna och plocka upp lite mat på väg hem från jobbet” började han fundera på vilken hjälp som behövdes för att lösa detta problem.

Problemet var varken att han inte gillade att laga mat eller att handla, bara det att det inte fanns tillräckligt med tid i vardagen med jobb, barn och fritidsaktiviteter. På grund av detta så blev det oftast samma middag om och om igen, pasta Carbonara eller ugnspannkaka med fläsk.

Tomas började fundera på vad som skulle kunna göra vardagen lite mindre stressande. Idén om en helt ny sorts hemsida började ta form och så föddes www.mathem.se.

Mathem.se bygger på 4 olika idéer:

  • Man ska kunna använda hemsidan för att bestämma vilka maträtter man ska äta den närmsta tiden. Sedan ska hemsidan själv göra om recepten till en handlingslista.
  • Man ska kunna styra urvalet av varor till vad som är viktigt för familjen, t ex att råvarorna är ekologiska eller laktosfria.
  • Man ska kunna lägga till – och prenumerera på – övriga varor som man brukar handla ofta, t ex mjölk, bröd och pålägg.
  • Maten ska levereras hem till dörren den tid man själv bestämmer. Med recept och allt.

Testa att beställa hem mat med en rabattkod till Mathem. Även konkurrenten Mat.se erbjuder mat hem till dörren.