Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Snabb leverans från centrallager

Tack vare att Lenstore alltid har ett stort eget centrallager går det att erbjuda produkter till kraftigt sänkta priser som levereras snabbt och säkert. De över 85% av beställningarna levereras inom 24 timmar och når i snitt kunden på inom två dagar. Paketeringen och hantering inför en leverans utförs alltid enligt de riktlinjer och rekommendationer som anses som vedertagen brukshantering för kontaktlinser.

Marknadens ledande fabrikat

Lensstore erbjuder samma kontaktlinser som en vanlig optiker. Samtliga produkter är original samt säkerhets- och kvalitetskontrollerade. Bland de mest berömda märkena kan marknadsledande fabrikat såsom Alcon, Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson samt CooperVision nämnas.

Egna optiker

Lensstore.se är en av få nätbutiker som kan erbjuda en egen optiker med ett optimalt totalutrustat undersökningsrum. Fler optiker har insett att kontaktlinser marknadsförs och säljs effektivast över nätet. Även om det folk vet sitt behov är det alltid bra med en kompletterande mänsklig faktor på plats. Lensstore.se förstod tidigt att det var rätt väg att erbjuda en fysisk optiker som stöd till tjänsten. Flera andra företag inom branschen följde sedan på.

Webbplats och mobil

Webbplatsen Lensstore.se har en funktionell och lättuppladdad sida som är naturlig och logisk när det kommer till navigering, åtkomst och uppladdning. Det finns en mobilt anpassad version som lämpar sig mycket bra till ändamålet e-handel; samtliga inköp är smidiga för slutkund att genomföra om denne har för avsikt att använda smartphone eller surfplatta.

Bolagsstruktur och certifiering

Lensstore.se drivs av bolaget European Web Lenses AB med fysiskt säte på Sankt Eriksgatan 46 i Stockholm. Medgrundare och verkställande direktör är Fredrik Malm.

I juli 2013 köpte den tyska onlineoptikern Mister Spex upp Lensstore.se som ett led i sin nordiska satsning. Den största anledning till förvärvet är att den nordiska marknaden har en stark köpkraft i och med att kunderna använder fyra gånger så mycket kontaktlinser som tyska konsumenter. Dessutom är nordiska konsumenter de som flitigast använder internet för handel av varor och tjänster.

Ägare

De tidigare svenska ägarna, inklusive VD Fredrik Malm, kommer att jobba kvar. Genom den nya ägaren tillförs ett större finansiellt kapital medan det breddar det optiska tjänste – och produktutbudet för kunden. Den tyska optikerna Mister Spex är Tysklands största optiker och tillsammans med fler andra förvärvade bolag inom optik omsätter koncernen över 400 miljoner SEK fördelat samtliga nordiska länder samt i Tyskland och stora delar av Central- och Sydeuropa. Webbplatsen www.lensstore.se lever upp till Trygg e-handels krav för e-handlare.

EDIT: Numera heter Lensstore.se Mister Spex. De har tagit över all försäljning och service från Lensstore.se. Samma goda service numera i Europa också.