Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

RUM21 heminredning

RUM21.se har sedan starten vuxit stadigt och är idag en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på internet. Vår affärsidé bygger på att sälja möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet till privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder bästa kvalité, personlig service och rådgivning.

RUM21 webbshop

Det finns två sätt att handla av oss; antingen här i vår webshop eller i vår butik på Skaraborgsvägen 21 i Borås. Vi har huvudkontor, lager och butik i Borås. Sortiment: På RUM21 väljer vi ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av hög klass med en exklusiv känsla, som presenteras i en spännande och inspirerande shoppingmiljö.

RUM21.se samarbetar med många av europas ledande tillverkare av möbler, belysning och heminredning och vårt sortiment utvecklas hela tiden. I dagsläget kan RUM21.se erbjuda över 150 varumärken med ett brett urval av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer av såväl klassisk som ny design. Om du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment får du gärna höra av dig till oss.

RUM21 koncernen

CDON Group är en ledande e-handelskoncern i Norden med över 10 års erfarenhet av internethandel. Sedan CDON Group startades 1999 genom lanseringen av CDON.COM har koncernen vuxit kraftigt genom breddning av produktsortimentet och lansering av nya Internetbutiker i kombination med förvärv.

Idag driver CDON Group välkända online-varumärken inom underhållning, mode och sport/hälsa. För mer information om CDON Group, presskontakt, och karriärmöjligheter inom koncernen, vänligen besök www.cdongroup.com.

Använd RUM21 rabattkod!