Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Prisgaranti på din semester

Sembo erbjuder dig en deal som är svår att motstå – du får nämligen en garanti på att du får din semester till bästa möjliga pris. Lyckas du hitta boendet till ett lägre pris hos en konkurrent, betalar Sembo mellanskillnaden till ditt bankkonto.

Dessutom får du en resegaranti på varje resa du väljer att göra med Sembo.se. Det funkar som så att Sembo har ett avtal med Kammarkollegiet – en statlig myndighet – som står som garant för att resan ska gå till precis som den bör.

Sembo.se är en del av en större koncern som heter Stena. Koncernen har över 16000 anställda i skrivande stund och det kan ses som ett tydligt bevis på att bolaget inte kommer att gå i konkurs. Med Sembo kan du med andra ord känna dig fullständigt säker.

Sembo inspekterar sina hotell

Välj ett hotell med Sembosymbolen när du gör din bokning. Då kan du vara säker på att hotellet uppfyller Sembos grundläggande krav. Varje år åker nämligen Sembos personal runt hela jordklotet för att testa hotell.

Det gör att du kan lita på att det som står skrivet om hotellet verkligen stämmer överens med det du kommer att få. Läs Sembos beskrivningar och se bilder på rum och områden för att kunna skapa en bra bild över hotell samt jämföra dessa med varandra.

Sembo.se inspekterar sina hotell noga och hjälper dig hitta det bästa alternativet i hotelldjungel. Observera att Sembo erbjuder även en del oinspekterade hotell på sin sajt. Det behöver inte innebära att dessa hotell är dåliga.

De har Sembos personal helt enkelt inte hunnit med att besöka. Det kan vara en bra idé att leta efter lite extra information om dessa hotell innan man väljer fullfölja bokningen. Glöm inte att återvända till Sembo efter din research. Du får ju lägstaprisgaranti just hos Sembo.

Res specificerat – slippa problem

Att resa ospecificerat har vi nog alla provat göra. Det är säkert så att de allra flesta har varit besvikna på sin ospecificerad semester. Med Sembo.se får du både ett lågt pris och slipper onödiga negativa överraskningar på resmålet. Unna dig en resa utan problem. Det förtjänar du.

Sembos resmål – för alla smaker

Med Sembo kan du resa vart du än vill. Du kan välja mellan sol och bad och en stadsresa. Du kan bo på ett hotell eller i en ”egen” lägenhet. Eller varför inte hyra en villa?

Du kan även välja ett paket med både flyg och resa samt boka hyrbil direkt på sajten. Det är smidigt och ofta billigare att boka allt på en gång än att boka hotell, flyg och hyrbil separat.

Med Sembo Roadtrip kan du enkelt planera din bilsemester direkt på sajten. Du kan även fynda bland Sista Minuten resor om du vill spara ytterligare några hundralappar. Vill du alltid vara uppdaterad om de bästa erbjudanden, är medlemskapet i Sembo.se Reseklubben bara några klicks bort.