Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Tågbiljetter

Tågbiljetterna bokar du antingen på hemsidan, eller på något av de 600 olika försäljningsställena som finns i landet. SJ har ett antal olika tåg, t ex X2000, loktåg ( SJ Inter City/regional/nattåg) och flera andra. SJ är den stora aktören vad gäller tågresor i landet för personer som vill resa både bra och billigt.

SJ Bra miljöval

Alla tåg är märkta med Bra miljöval, så nästa gång du ska ut och resa ska du såklart ta tåget. Du reser med gott samvete och du kan dessutom koppla av helt och hållet. Mycket av det som serveras i bistrovagnen är också miljömärkt, t ex
kaffe och mjölk.

SJ köper 100% förnybar el för att driva sin tåg. Det är vindkraft och vattenkraft. detta gör att SJ verkligen är ett av de bästa alternativen vad gäller att resa miljövänligt. Minimalt med utsläpp alltså.

Boka tågbiljetter

Tågbiljetterna bokar du som vi nämnde tidigare på hemsidan eller på ett försäljningsställe. När du går in på hemsidan följer du enkelt instruktionerna och fyller i det som passar just dig. Om du är t ex vuxen eller barn, tid för avresa, 1 eller 2 klass, och du kan även välja din sittplats.

Det kan skilja i priset när du beställer biljetter och det beror på flera saker. Bokar du långt i förväg, så har du ofta ett bättre pris än när du bokar alldeles inpå din avresa. Detta kanske inte stämmer jämt, för det beror ju på tillgången på den form av tågbiljett du eftersöker.

Det är bra att hålla koll på priser och tågtidtabellen för den typ av resa du vill beställa, så att du verkligen får det bästa priset på din biljett. Använder du dig av en rabattkod, så har du klart lägre pris än om du köper en vanlig tågbiljett. Det finns även andra former av rabatter när du skall resa med SJ. De har rabatter för pensionärer, studenter och för de som reser mycket och ofta. Se till att du köper din tågbiljett med någon form av rabatt ifall du kan det!

SJ Prio

Blir du medlem i SJ Prio samlar du på dig poäng, och ju högre poäng du har desto mer erbjudanden och förmåner får du. Det kan t ex vara rabatt på hotell, gratis kaffe/te på tåget, gratis av/ombokning mm. Ju mer du reser ju mer poäng får du. Det ska löna sig att resa med SJ och det ska även vara enkelt.

  • Res billigare med SJ rabattkod
  • Välj först vart och när du vill resa.
  • Fyll sedan i din kampanjkod.
  • Slutför din beställning.
  • Ha sedan en skön och angenäm resa.

Kampanjkod

Passa på att köpa dina tågbiljetter med SJ tillsammans med en rabattkod. Då får du ett bättre pris på samma resa. Rätt rabattkod ger dig bättre priser och kan även innebära andra förmåner hos SJ. Kom tillbaka så ofta du vill hit för att erhålla nya rabattkoder till SJ eller andra företag!