Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Sortiment Snusbolaget

Det finns verkligen ett riktigt stort sortiment av kvalitetssnus. Du kan välja mellan 400 olika sorters snus på deras sajt! Det är ju helt galet många olika sorter!

Snus hos Snusbolaget

Det finns en mängd olika sorters snus hos Snusbolaget som du redan förstått. General är världens mest populära snus och Snusbolaget har självklart den mest populära snussorten i sitt sortiment!

Ettan
General
Nordic Spirit
Granit
Göteborgs Rapé
Kaliber
Kronan
Knox
Lundgrens
LYFT
LD
Offroad
Skruf
Xrange
Al Capone
Art
Atherthons
Blue Ocean
Byron
Camel
Catch
Crafted Snus
CHAINSAW
Chick Snus
Choice
Coobra
Dos
Ekens
Epok
Grab
Grov
Gustavus
Göteborgs Prima Fint
Hagmans
Haningesnus
Hope and Glory

Världens populäraste snus

General är den verkliga jätten i snusvärlden. Det är det bäst säljande varumärket i världen (ca 80 miljoner dosor per år säljs endast i Sverige) och det kan hittas på de flesta lokala marknaderna. General är också en av de bredaste märkena, den består av nio olika produkter, alla delar namnet General. Det finns i Lös, Portion, Maxi Portion, Mini Portion, Silver Portion, White Portion, White Mini Portion, Stark and Extra stark.

General med smaker

Var och en bidrar med lite av den smak, som är unik för General. Nyligen har Swedish Match lanserat General Wintergreen (Vintergrön) Portion och en General Mini Mint Dry (Torr) Portion i första hand inriktad på den amerikanska marknaden.

Det ursprungliga receptet på General är ännu denna dag en strängt bevakad hemlighet, som endast är känd för en handfull människor.

Varumärket General

Märket kan spåras tillbaka ända till 1800-talet, som många av de produkter gör, som marknadsförs av Swedish Match. Namnet har sitt ursprung i att många av de lokala tobakshandlarna erbjöd en “vanlig” (eller “generell” som i “allmän”) blandning.

En av dessa mer populära blandningar utvecklades till vad vi nuförtiden anser vara höjdpunkten för svenskt snus. Företaget “Svenska Tobaksmonopolet” (och senare Swedish Match), som ägdes av staten, köpte rättigheterna till General under förra århundradets tidiga år och producerar det sedan dess.

Snusdosa

Fördelar

Det finns många fördelar att handla sitt snus hos Snusbolaget. Priset och den snabba leveransen är några av de fina fördelar du får när du handlar Online.

  • Express & gratis fraktalternativ
  • Färskhetsgaranti & låga priser
  • Över 400 sorters snus

Om Snusbolaget

Snusbolaget.se

E-handel i Stockholm
Adress: Kungsgatan 27, 111 56 Stockholm

Öppettider:

onsdag Öppet dygnet runt
torsdag Öppet dygnet runt
fredag Öppet dygnet runt
lördag Öppet dygnet runt
söndag Öppet dygnet runt
måndag Öppet dygnet runt
tisdag Öppet dygnet runt

Här hittar du fler Rabattkoder.

Köp ditt snus hos Snusbolaget med rabattkod!