Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Sportamore störst sortiment

Sportamore bildades 2009 och har under åren växt sig allt starkare och är nu Sveriges största sporthandlare på nätet. Ett stort utbud och att allt säljs på nätet har gjort att priserna har kunnat hållas på en låg nivå. På Sportamore hittar du allt du behöver för din träning. Här finns cykel-skid- och snowboardsutrustningar, sköna ryggsäckar, vattenflaskor, skydd av olika slag, lämpliga hörlurar och mycket mer.

Märken hos Sportamore

Du går in och väljer på de olika kategorier som finns, som t ex fotboll, bad, löpning, Outdoor eller vad det nu är du är intresserad av. Det är enkelt och man får en bra överblick av allt som finns. Som vi nämnde tidigare så finns många kända märken. Nike, Lacoste, Reebook, Adidas, Björn Borg och Converse, bara för att nämna några.

Vunnit priser

Sportamore har vunnit några fina priser, som t ex “Årets nykomling”och “Årets Prestation”. Man kan förstå att det är ett företag som man kan lita på och som gör allt för att deras kunder ska bli nöjda och känna sig trygga. Följ gärna Sportamore på Instagram, Facebook och Twitter. Där kan du läsa om olika kampanjer, få inspiration och läsa rent allmänt om vad som händer.

Erbjudande hos Sportamore

Gå in på deras hemsida och registrera dig, så får du bra erbjudanden och rabattkoder som du kan använda dig av. Du betalar med faktura, direktbetalning, delbetalning eller med kort, och då är det VISA eller MasterCard som gäller.

Betalar du med något av korten används 3D Secure, som är ett av de säkraste sätten du kan betala på. Leverans kommer inom 4 dagar, och du har dessutom 30 dagars öppet köp om du inte skulle vara nöjd med någon vara.

Sportamore står då för returen. Hygienartiklar och bad/underkläder får du dock inte returnera.

Kontakt Sportamore

Vill du ha kontakt med Sportamore ringer du vardagar mellan 09.00- 17.00 på telefon 08/500 075 00, eller kan du mejla till kundtjanst@sportamore.se. På hemsidan finns kapitlet “Vanliga frågor”, där du också kan få svar på många frågor och funderingar. Skall du köpa fina sportkläder eller andra fina produkter och artiklar hos Sportamore, så gör det med rabattkod!