Inga rabattkoder hittades

Hittade ingen rabattkod, försök igen vid senare tillfälle

Coola snygga plagg

Huvudmålet är att välja det som både är coolt och praktiskt att ha – att få det senaste inom modevärlden att nå ut till dig på ett sådant sätt att resultatet – det som du har på dig – känns både naturligt och stiligt.

Stylepit.se finns endast online och det är en stor fördel. Det är svårt att återskapa sajtens coola attityd i offlinemiljö. Dessutom innebär avsaknad av butikslokaler och dyr personal en väsentlig besparing av kostnader. Det i sin tur ger företaget möjligheten att erbjuda samma plagg till ett betydligt lägre pris.

Priser Stylepit.se

Ett tips är att efter varje besök på stan – om du fortfarande besöker klädaffärer såklart – att knappa in Stylepit.se och kolla vad priset på Stylepit.se är. Vi kan nästan garantera att du kommer att märka skillnaden. Tänk på att frakten är fri och att du har rätt att returera dina kläder ifall du inte är helt nöjd med dem – precis som du gör när du handlar på ett gammaldags sätt – offline.

 

Modeexpert för män

Stylepit.se är i första hand en modeexpert för män, men du hittar även ett rikt sortiment på kläder för kvinnor och barn på sajten. Det kan vara bra att veta det ifall du vill spara på fraktkostnaden. Du får nämligen fri frakt om summan på din beställning överstiger 399 kronor.

En annan stor modebutik på nätet är Ellos. Med Ellos rabattkoder kan du spara stora summor på dina köp, hittar du inte det du söker hos Stylepit så ge Ellos ett försök.

Stylepit – en klädaffär som känns rätt

Att handla kläder handlar ofta om rätt stämning. Man trivs ofta inte i en klädaffär med en massa kläder hängandes runt och ett biträde som man måste vänta på. Stylepit är som gjord för att du ska skippa den upplevelsen. Här känner du att du har hamnat rätt – i en värld där fokuset ligger på dig och på hur du skapar din personliga stil.

Cool och stilig med Stylepit

Äntligen en vettig sajt som satsar i första hand på män. Att shoppa kläder upplevs ofta som ett problem. Män vill in i affären och ut så fort som möjligt för att slippa pretentiösa atmosfären och jobbiga och/eller uttråkade försäljare. Stylepit kan mycket väl vara lösningen. Här handlar det om att få dig att välja coola kläder och att hjälpa dig inspireras till att bli stilig. Det är en klädbutik med rätt attityd.

Fria byten – öppet köp

En del som fortfarande inte har förstått det där med att shoppa online nämner öppet köp som en av anledningarna till varför de envisas med att handla på köpcentra. Ack så fel de har! Öppet köp är numera en given tjänst även när du handlar online. På Stylepit är det fria byten som gäller. Handlar du för över 399 kronor, får du dessutom en kostnadsfri leverans på ditt paket.

Önskelista – om du inte vill betala själv

Alla vi älskar presenter. Alla vi vill helst slippa betala själva för varan. Födelsedagar, namsdagar och jul kommer och går. År efter år har både vi och våra nära och kära samma problem: Vad i fasiken ska vi ge i present i år? Stylepit.se har en lösning på detta – en önskelista.

Det fungerar väldigt enkelt. Du väljer kläder som du vill ha och sparar dem i din önskelista. Därefter – när du känner att det är dags att få en liten present av någon som behöver råd – skickar du din lista till denna persons e-postadress. Det är en galant lösning när du inte vill betala för kläderna själv!

Outfits – välj din stil

En annan perfekt funktion som du hittar på Stylepit.se heter Outfits. Du får helt enkelt tips på en outfit – en bild på hur en viss kombination av plagg ser ut samt ett pris på just den kombinationen. Det kan inte vara lättare än så här att välja din egen stil. Det finns hundratals olika outfits att välja mellan. Du behöver inte vara orolig för att inte vara unik. Chansen att någon väljer exakt samma stil som din är minimal.

Köp med faktura – betala senare

En annan fördel med att handla på Stylepit.se är möjligheten att betala senare – betala med faktura. Ibland kan det vara verkligen aktuellt att skjuta på betalningen. Notera att alla priser förblir desamma som på sidan och att priser som du ser på Stylepit.se alltid inkluderar moms.

Handla med rabatt

Företaget samarbetar med Klarna för att erbjuda betalning med faktura. Att betala med Klarna innebär att du alltid får dina kläder hem innan du fullföljer din betalning. Du får två veckor på dig att betala. Det kostar inget extra att betala med faktura. En fördel med fakturabetalning är att du slipper lämna ut dina kortuppgifter till någon. En annan är att du kan skjuta upp betalningen och ansöka om delbetalning.