Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Yves Rocher företag

Företaget har sedan dess expanderat och namnet Yves Rocher har blivit synonymt med kvalitetsprodukter för kvinnor snarare än att vara namnet på mannen bakom företaget. Företaget drar in numera över två miljarder euro per år, har underavdelningar i 88 länder och över 13 000 anställda över hela världen.

Yves Rocher imperium

Trots att företaget blivit ett multinationellt imperium när det gäller kosmetika har Yves Rocher fortfarande kontakt med rötterna, där allt började. I grundarens hemstad La Gacilly driver företaget en botanisk park, Jardin botanique Yves Rocher de La Gacilly, som är öppen för allmänheten alldeles gratis.

Yves Rocher sortiment

I dag har Yves Rocher utökat sitt sortiment och vänder sig inte bara till kvinnor, utan har även produkter för såväl män som barnfamiljer. Huvudfokuset ligger dock fortfarande på kosmetika där företagets egna produkter är världsledande och klassas som exklusiva och lyxiga.

Yves Rocher är också känt för sina lukrativa erbjudanden när det gäller paketpriser. ”Köp tre – betala för två” är ett beprövat koncept och dyker upp under många avdelningars erbjudanden.

Yves Rocher produkter

Om någon produkt i Yves Rochers sortiment skulle ta slut då du beställt den – vilket händer vid enstaka tillfällen eftersom vissa produkter tenderar att bli väldigt populära – garanterar Yves Rocher att skicka en så kallad ersättningsvara.

Det vill säga att företaget skickar en likvärdig eller bättre vara till samma pris som den du ursprungligen beställde. Använd Yves Rocher rabattkod!