Dermaroller rabattkod

Dermaroller mot hudbristningar

Jag köpte Dermaroller 2 mm, då jag har ganska djupa bristningar på benen. Har nu använt dem var 3:e vecka ca 5 gånger men har nu uppehåll för sommar och sol. Den ska inte användas i samband med solning. Jag använde dock bara på två av fyra områden och där jag har använt den syns det skillnad! De bristningarna är blekare och de på ena benet syns knappt längre! Där var de dock minst redan från början, men de var ilsket röda. Nu får jag anstränga mig för att se dem!

Jobbar med Dermaroller

Det kan tilläggas att jag har väldigt röda bristningar och det Dermarollern verkar göra är att huden jobbar mer och läker lite samt bleker bristningarna. Även på de bristningar som fortfarande är röda efter rollandet kan man se att det har hänt något. Huden verkar strama till sig och de är ljusare än de bristningar jag inte har behandlat.

Jag använde inga dyra krämer under behandlingen, som de som säljer Dermaroller rekommenderar. Jag använde bara apotekets parfymfria hudkräm.

Dermaroller rabattkod

Dermaroller på nätet

Om man söker på nätet så finns det massor av före- och efterbilder, som lagts ut av existerande, ofta unga privatpersoner. Detta gjorde att även jag vågade pröva. Jag brukar inte tro att såna saker ska funka. Något den däremot inte hjälper mot på mig är rynkor och porig hy. Sååå fantastisk är den nog helt enkelt inte.

Och en liten varning: Ingen verkar veta om det finns några nackdelar med att sticka nålar ner i huden. Det finns säkert risk för infektioner och dagarna efter rollningen ser det ut som att allt blivit värre! Vissa pratar om att huden flagnar och att det är bra, men jag har aldrig tagit i så mycket att det flagnar, det har funkat bra ändå.

Kom också ihåg att bristningar är naturligt, nästan alla har dem, och nästan bara du tänker på dem. Skulle du dock vilja köpa en dermaroller, så köp en med rabattkod. Då får du ett billigare pris och mer pengar över till annat.