Klockor för barn Rabattkod

Rabattkoder klockor för barn

En klocka är en helt perfekt present till den där gulliga och ofta tandlöse sjuåringen som ska börja i första klass och med förväntan ser fram emot att äntligen få börja skolan. Grejen är ju att ett armbandsur är en mycket bra sak att ha med sig för att på så sätt kunna få chansen att lära sig klockan samtidigt som man lär sig räkna, skriva och läsa.

Investera i din sjuåring genom att ge honom eller henne sin allra första klocka i form av ett armbandsur som är speciellt designat för barn. Dessa klockor har ofta tydliga siffror och inte sällan en skojig seriefigur som med sina armar visar vad klockan är.

Klocka for barn rabattkod

Armbandsur för barn med skojiga motiv

De klockor för barn som finns att köpa har ofta seriefigurer eller popstjärnor som motiv på urtavlan. Hannah Montana och Justin Bieber är bara två exempel på detta.

Är armbandsuret passé?

Frågan i rubriken kan måhända se en smula provocerande ut. Vad då passé? Ett armbandsur kommer väl aldrig någonsin att kunna bli en förlegad pryl? Hålla koll på tiden vill väl varenda levande människa kunna göra? Men bortsett från denna icke medvetna provokation så ligger det faktiskt ett korn av sanning i rubrikens fråga. Armbandsuret ligger de facto i farozonen för att vara utrotningshotat.

Klocka i mobilen

I dagens moderna samhälle så brukar nämligen de allra, allra flesta gå omkring med en mobiltelefon i fickan och alla är vi nog redan så pass medvetna om detta så att vi även vet att en mobbe förutom funktionen att ringa och skicka SMS med även är utrustad med en klocka. Man behöver med andra ord inget armbandsur för att veta vad klockan är. Det är nämligen bara att plocka fram sin mobbe och kika på den för att veta vad klockan är slagen.