Kontaktlinser rabattkod – Linser med rabatt

Rabattkoder kontaktlinser

När du skall köpa dina nya kontaktlinser, så är det riktigt bra att du handlar dessa med rabattkod. Du får ett bättre pris och det är ofta lätt och snabbt att köpa både linser på nätet och annat med en rabattkod. Många köper sina linser på nätet numera och då är det ju absolut bäst att göra detta med rabatt.

24LensShop

Här på 24Lensshop.se köper du glasögon och dom flesta typer av kontaktlinser och kontaktlins tillbehör till oemotståndliga priser. Dom erbjuder dig här prisgaranti och alltid 100% nöjd kund garanti. 24Lensshop är sidan för dig som vill köpa kontaktlinser och glasögon till bra priser. Du kan här spara hundralappar genom att handla linser och linstillbehör hos 24Lensshop.

Vi kommer se till att du har dom senaste rabattkoderna till 24Lensshop och hjälper dig därmed att få det bästa prisert. Håll utkik efter rabattkoden som passar just dig och ger dig rabatt på din beställning med 24Lensshop rabattkod.

Lensme

Är du behov av kontaktlinser? Då är Lensme butiken på nätet för dig. Vi kan varmt rekommendera Lensme.se som en av dom bättre linsbutikerna på nätet idag. Billiga linser och snabba leveranser är deras motto. Så är du behov av endagslinser, månadslinser, veckolinser, dygnetruntlinser, färgadelinser eller toriska linser så har Lensme det.

Du kan på Lensme.se även köpa solglasögon, linsvätskor och ögondroppar. Lensme erbjuder dig upp till hela 70% billigare priser än ute i butik. Med en Lensme rabattkod så får du hem dina linser ännu billigare. Skriv in Lensme rabattkod i kassan när du valt dina linser, linsvätska eller solglasögon och hämta rabatten med en rabattkod.

Den här Lensme rabattkod gäller endast under utsatta datum så passa att ta del av rabatten innan rabattkoden utgått till Lensme.se och spar pengar.

Kontaktlinser rabattkod

Lensstore

På Lensstore.se köper du kontaktlinser till 70% lägre pris än i butik. Du hittar linser av alla olika slag så som månadslinser, endagslinser, veckolinser, färgade linser, dygnet-runt-linser, toriska linser, progressiva linser, samt linsvätskor och tillbehör. Lensstore.se är butiken för dig på nätet som söker kontaktlinser.

Köp dom till 70% lägre pris än i butik och ta del av alla erbjudanden och kampanjer som Lensstore ständigt erbjuder dig. Med Lensstore rabattkoder får du ofta en rabatt på din utvalda order under en speciell tid. Skriv in rabattkoden och ta del av alla erbjudanden, kampanjer, rabatter och rea på Lensstore.se med rabattkod.

Synfel

Synfel säljer endagslinser, månadslinser, dygnet runt linser, färgade linser, toriska linser och även läsglasögon. Synfel har alla kända kontaktlinsmärken som finns ute på marknaden idag. På Synfel kan du även boka en synundersökning. De har nämligen ett samarbete med Din Syn som kan erbjuda linsundersökningar och anpassningar.

Synfel har kontaktlinser från kända varumärken som Bausch & Lomb, Ciba Vision, CooperVision och Johnson & Johnson. Bland dessa märken hittar du med största sannolikhet dina kontaktlinser du använder. Synfel erbjuder rabattkoder och mängd rabatter som man kan ta del av. Rabattkoderna brukar oftast ge en fast summa på 50kr vid ett köp.

Färgade Linser

Färgade linser finns i olika färger och mönster som du kan använda dagligen eller bara vid speciella tillfällen. Effekten av färg kontaktlinser beror mycket på din egna ögon färg.

Färgade linser finns i olika färger och mönster som du kan använda dagligen eller bara vid speciella tillfällen. Effekten av färg kontaktlinser beror mycket på din egna ögon färg.

Dessa linser är liksom alla andra linser farliga för ögonen om du inte använder dom rätt och vårdar dom enligt anvisningarna… Så rådgör alltid med din optiker och skaffa ett recept innan du köper färg linser.

Crazy Linser

Crazy Linser kan användas I olika tillfällen som Tex, på olika högtider som påsk, halloween, jul, i en teater pjäs, filmer osv. Special designade crazy linser används ofta i olika filmer. Dessa linser kan användas av dom som redan bär glasögon eller har linser, men dom kan också användas av dig som inte har några syn fel.

Att tänka på.

Crazy linser kan vara en kul grej men dom kan också som alla andra linser orsaka infektioner eller skada ögat om dom inte passa väl eller om man inte vårdar dom enligt anvisningarna.

Det betyder att oavsett vilka linser du skall ha så måste du undersöka dina ögon hos en leg optiker och skaffa ett recept som anger din ögonstyrka och form innan du kan skaffa dom. Du måste också rengöra och desinfektera dom som alla andra linser och får absolut inte byta dina crazy linser med någon annan. En ögoninfektion kan leda till blindhet.

Du skall heller aldrig köpa färg linser i någon butik på nätet eller där du bor som inte frågar efter ett recept från en leg optiker.

Att bära kontaktlinser som inte passar ditt öga kan vara direkt farligt och skada dina ögon. Förutom det så är dom obekväma att bära. Crazy kontaktlinser är lika säkra som vilka linser som helst så länge du följer instruktionerna. Sov aldrig med dom, glöm inte att ta av dom när du badar och sköt om dom. Fråga din optiker om fullständiga skötsel instruktioner för crazy linser.

Vad är Crazy Linser?

Crazy linser kan användas vid många olika tillfällen. De är perfekta under olika högtider som påsk, jul eller halloween. Dessa linser är också mycket användbara i teaterpjäser eller filmer. De finns i galna mönster och färger. Du kan t.ex. ha kattögon eller om du så vill, den amerikanska flaggan.

Crazy linser kan också användas av dig som redan har glasögon eller linser. De kan också användas av dem som inte har något synfel alls. Crazy linser är lika säkra som andra linser, förutsatt att du följer de instruktioner som finns för dessa linser.

Crazy linser kan du beställa från USA. Kom ihåg att lägga på moms och tull på det amerikanska priset, ca.30%, så att du vet vad linserna kommer att kosta dig. Numera kan du köpa Crazy linser med eller utan synkorrigering för närsynthet.

Crazy linser är kontaktlinser utöver det vanliga. De är roliga, överkomliga linser i en mängd olika design. Crazy linser tillverkas enligt en patenterad Ultra Sync® teknologi. Du kan därför vara säker på att du i Crazy linser har den kvalitet och komfort som du har rätt att vänta dig.

Det är i varje fall viktigt att lägga på minnet, att Crazy linser liksom alla andra typer av kontaktlinser är medicinska hjälpmedel, som förutsätter professionell hjälp, undervisning och övervakning för att de skall vara säkra att bära.

Linser med Mönster

Det finns två bra tillverkare av linser med mönster. Det är 9mmsfx.com och Wild Eyes. Dessa två är de största och bästa märkena.

Crazylinser finns i galna mönster och färger. De är som gjorda för att ha på discot eller på fest. De är perfekta vid olika högtider, t.ex. påsk, jul och halloween. Tänk bara på att inte låna ut dina linser till någon. Detta kan sprida bakterier. Det billigaste alternativet för Crazylinser är AC Lens.

Numera kan man få såväl Crazy Lenses som Wild Eyes med synkor-rigering för närsynthet. Om man vill ha linser utan synkorri-gering, så skall man välja “Power 0.00” vid beställningen.

Färgade linser med mönster

Det finns färgade linser i olika mönster – både sådana som du kan använda dagligen och sådana som du kan bära vid speciella tillfällen. Din egen ögonfärg avgör vilken effekt de färgade kontaktlinserna ger.

Färgade och mönstrade linser finns både med och utan styrka. Det betyder att du kan använda dem även om du inte har något synfel. Linserna har en liten öppning i mitten av linsen, som gör att bäraren obehindrat kan använda dem. Det finns ett mycket stort sortiment av linser med ett brett urval av linser med färg och mönster. Man kan även färga in månadslinser i valfri färg.

De vanligaste typerna av färgade linser är Opaque och Tinted. Opaque har ett ytligt färglager som är heltäckande. Därför släpper dessa linser inte igenom särskilt mycket av den natur-liga ögonfärgen. Tinted släpper igenom en del av ögats naturliga färg och är mest lämplig för personer med ljus ögon-färg som man vill förstärka.

Bifokala Linser

Bifokala linser är utformade för att ge en bra syn till folk som har presbyopia. Presbyopia är en ålders relaterad förändring som påverkar den naturliga linsen i ögat. Bifokala linser finns som både mjuka linser och stela, gas genomträngliga linser.

En bifokal lins kan designas för både närsynt och långsynt i en och samma lins. Du som bär linser för långsynt kan också använda läsglasögon ovanpå dina kontakt linser.Denna kombination ger dig en utmärkt syn både nära och på långt håll.

För att du skall få den bästa formen som passar ditt öga och samtidigt är anpassade för att ge dig bästa syn så skall du besöka närmaste leg optiker. Obs! Du måste alltid besöka läkare innan du får använda bifokala linser.

Toriska Linser

Toriska linser är speciella linser för folk som har astigmatism. Dessa linser är tillverkade av samma material som andra linser och finns som både mjuka linser, hårda kontaktlinser och gas genomträngliga linser.

Liksom bifokala linser så har toriska linser två krafter i en enda lins, den ena är för astigmatism och den andra för närsynthet eller långsynthet. Den har också en mekanism som håller linsen relativt stabil när du blinkar eller kollar runt.

Dygnet Runt Linser

Dygnet runt linser introducerades 1987 av Johnson & Johnson (1 Day Acuvue) och förändrade vårt sätt i att använda linser. En-dags linser blev designade för att bäras en dag för att sedan ersättas av ett nytt, fräscht par.

Dygnet runt linser är dom vanligaste linserna som läkarna skriver ut idag. Optikerna föredrar dessa linser pga dom små riskerna med infektioner och andra ögonskador som kan förekomma pga av dålig hygien och andra fördelar som finns med en-dags linser.

Dagliga linser finns i olika styrkor som passar dom flesta recept. En-dags linser finns för astigmatism, som bifokala eller om du bara skall ha färg linser.

Fördelarna med en-dags linser

Både optiker och kunder som bär dom rekommenderar dom starkt pga, att man behöver inte rengöra dom vilket skyddar dig mot infektioner som kan förekomma med andra sorter om man inte sköter hygienen korrekt.

Det andra är att med en-dags linser riskerar du inte att få belägg på linserna som man annars får med månads linser och det kan leda till infektioner och andra bekymmer för ögat.

Hur fungerar Dygnet Runt Linser?

Första gången Dygnet-runt-linser introducerades var år 1987. Det ändrade vårt sätt att använda linser.

Dygnet-runt-linser är de vanligaste linserna idag och korrigerar närsynthet och översynthet från +6.0 till -12.0. Optikerna anser att linserna innebär en väldigt liten risk med avseende på infektioner och ögonskador i övrigt, som kan följa på grund av dålig hygien. Läkare rekommenderar användning av kontakt-linser under sömnen endast för ett fåtal patienter.

Det är endast personer som inte kan se ordentligt utan linser och som inte kan sköta linserna själva. Namnet till trots skall sådana kontaktlinser inte användas dygnet runt enbart av lättja. Tyvärr har sådana linser som kan användas kontinuerligt och som också är helt säkra för ögat inte tillverkats ännu.

Torra ögon och linser

Personer som lider av torra ögon bör inte använda dygnet-runt-linser. Om man har brist på tårvätska kan användning av denna typ av linser innebära komplikationer.

Man bör komma ihåg att användning av linser alltid kräver en god hygien. Man skall inte heller använda kontaktlinser i bastun eller i simbassängen eftersom det där finns en särskild risk för hornhinneinflammation. Bubbelbad är inte heller att rekommendera.

Det är alltid tillrådligt att tala med en ögonläkare om man avser att använda kontaktlinser. Många optiker hävdar att man kan använda dygnet-runt-linser upp till 30 dagar utan att ens ta ut dem när man sover. Detta är dock inte att rekommendera, eftersom brist på tårvätska kan innebära inflammationer på hornhinnan.

Billiga Linser

Billiga linser kopplas oftast ihop med linser på nätet, och till stor del så stämmer det att man hittar billigare kontaktlinser på internet, men det behöver inte heller betyda att du inte skall kolla upp priserna hos din optiker.

Det kan hända att din optiker har ett special erbjudande på just dom kontaktlinser som du behöver och då kan det bli billigare än om du skulle köpa på nätet.

Men i det stora hela så är priserna lägre online om du vet vart du skall söka och vad du skall kolla efter.

Vart hittar man billiga linser då?

Man kan inte direkt säga att du skall gå till en viss lins-butik för att hitta bästa priserna på alla märken än hos alla andra återförsäljare, utan det beror på vad du skall ha för sorts linser. För om butik A har bra pris på månadslinser så har butik B billiga endagslinser och dyrare månadslinser osv.

Tips för att skaffa billiga kontaktlinser

  • Kolla upp vad dom tar för frakt avgift.
  • Se om du kan få bättre pris om du beställer fler åt gången.
  • Kolla up leverans tiden.
  • Sök på nätet och se om du kan hitta någon som har handlat i samma butik och vad dom tycker.
  • För att söka på mer info om en butik skriv följande på google. ”butikens-namn.se + forum” Det kommer oftast väldigt bra info från folk som har diskuterat på forum osv.

Köpa Linser På Nätet

Det har blivit väldigt populärt att köpa linser på nätet. Samtidigt frågar man sig: Är det riskfritt att köpa kontaktlinser på nätet? Det räcker inte med att det billigt, det måste vara säkert också. För att du skall kunna få tag i rätt typ av linser, måste du först göra en synundersökning hos en optiker.

Detta är viktigt för att du skall veta vilken styrka dina kontaktlinser skall ha. Du skall be optikern om en ordination eller recept för linserna. Av detta recept skall framgå ögonens baskurva och den styrka som behövs för att korrigera ditt synfel.Tänk också på att du bör besöka en ögonläkare/optiker minst en gång om året för att kontrollera att dina ögon mår bra.

När du fått reda på vilken sort av linser du behöver, så kan du besöka olika butiker på nätet. Om du hittar det du behöver skall du jämföra priserna för att hitta billiga kontaktlinser. Priset på nätet är oftast lägre än i konventionella affärer. Detta beror på att en online butik inte behöver hålla sig med dyra lokaler, personal eller lager.

Är Linser Farliga?

Kontaktlinser kan orsaka små sår på hornhinnan. Det kan röra sig om en irritation är på grund av rester från rengöringsmedel. Det kan också orsakas av minskad syretillförsel till ögat på grund av linserna. Som en följd av detta skaver linserna mot ögat och orsakar sår. Horn-hinnan kan utvidgas och blodkärlen i ögat kan bli mer synliga.

Det finns ingenting som tyder på att användning av kontaktlinser skulle vara farliga eller skada ögats tårproduktion. Man har dock kunnat konstatera att P-piller kan orsaka att tårvätskans mängd kan minska.

En kronisk inflammation i tårkörteln kan föranleda en varaktigt nedsatt tårproduktion. Den minskade produktionen i tårkörteln beror på att immunförsvaret får felaktiga signaler och därför tillverkar antikroppar som gradvis förstör tårkörtlarna.

Det förekommer bl. a. s.k. månadslinser. De är testade och godkända och kan i allmänhet användas i en månad utan några komplikationer. Formellt sett är det den optiker som provat ut dina linser, som har ansvaret för hur du använder dina linser. Det är också han som avgör om du kan använda linserna längre än en månad.

Förutom månadslinser finns det även engångslinser, dygnet runt-linser, hel- och halvårs-linser, stabila linser och progressiva linser.

Det är av yttersta vikt vid användning av kontaktlinser att man iakttar en god hygien. Detta är lika viktigt vid skötseln av linserna som när man bär dem. Det är lika viktigt att ögonen och synen kontrolleras minst en gång om året. Kontrollen skall genomföras av en kontaktlinsoptiker.

Mängdrabatten brukar man få genom att handla lite mer linser på en och samma gång. Använd alltid en rabattkod från Synfel och få rabatterat pris när du köper dina kontaktlinser. Köp dina kontaktlinser med rabattkod för att få bästa priset!