Kontantkort rabattkod

Rabattkoder kontantkort

Vet du inte vad du ska ge din kompis som fyller år, då kan ett gratis kontantkort vara en jättebra present. Du tycker kanske att ditt eget telebolag är för dyrt och vill byta till ett billigare telebolag.

Då kan du enkelt beställa ett kontantkort helt kostnadsfritt via nätets utmärkta tjänst, samtidigt som du ser de flesta telebolagens kostnader och kan jämföra kontantkorten med varandra. Det är en snabb och enkel tjänst, där du får ett startpaket från det telebolag du har valt helt gratis, du sparar på detta sätt minst 99 kr som är kostnaden för ett startpaket ute i handeln.

Snabb guide för bästa kontantkort

Du kan med ett par enkla musklick få det kontantkort / simkort som passar just dig beroende på vart du brukar ringa, en del ringer utomlands, en del mest på kvällar, en del mest mitt på dagen och hur länge du brukar prata. Valmöjligheterna är mycket stora när du väljer gratis kontantkort på nätet. Här finns något som passar just dig, garanterat.

De gratis kontantkorten kan ha något så förmånligt som fri surf. Ju mer och högre summa du laddar ditt kontantkort med, desto billigare kan du ringa och du kan surfa på nätet helt gratis. Det är jättebra för dig som har ungdomar, dels gratis surf och att det inte går att ringa för mer än summan vad simkortet är laddat med. Dessutom slipper du abonnemang och har ingen bindningstid med kontantkort. Mobilen kan inte missbrukas.

Kontantkort rabattkod

Gratis kontantkort – beställ ditt redan idag

Gratis kontantkort kan du enkelt beställa om du t ex. vill byta telefonnummer. Det går även bra att du har kvar ditt gamla telefonnummer på ditt nya kontantkort, det väljer du själv.

Telebolagen som har gratis kontantkort är Telia, Comviq, 3Kontant, Mobil2 , Parlino, Telenor, Halebop och Glocalnet. Djuice kontantkort för de har uppgått i Telenor. Tango kontantkort finns inte heller mer utan ingår numer i TELE2-Comviq-koncernen.

Billigare samtal till utlandet med gratis SIM-Kort

Du kanske har stor släkt och många vänner utomlands. Då finns det för dig ett riktigt fördelaktigt gratis kontantkort. Det är endast gjort för utlandssamtal och heter Lyca mobile kontantkort. Ett mycket tunt kontantkort som du sätter utanför ditt vanliga simkort och på så sätt kan du ha glädje av både ditt vanliga simkort vid samtal på hemmaplan, samt Lyca mobile när du ringer till utlandet.

En stor fördel också med kontantkort är att du kan köpa vilken sorts mobil du själv vill. Du har bara allt att vinna på att välja de kostnadsfria kontantkorten, en alldeles utmärkt bra tjänst som ser till att du får ditt SIM-kortet direkt hem i brevlådan efter endast ett par dagar.

Bästa kontantkort

Det finns verkligen massor av olika kontantkort där ute att välja mellan. Hur ska man då kunna välja rätt? Jo man behöver då så klart en guide till det och just av det skälet finns därför vi, kontantkorts guiden för dig här! Var inte rädd att be oss om tips eller råd angående vilket kontantkort du ska välja! Välj inte bara den som passar dig personligen bäst utan den som också lönar sig just för dig mest! Jag lovar att du definitivt inte kommer då att ångra dig!

Fler tips och råd om kontantkort

Ja vad finns det mer att säga? Jo att du ser till att du alltid laddar ditt kontantkort i tid också så att inte den dagen kommer du du verkligen måste ringa någon och tyvärr då inte kan göra det. Det vore verkligen synd och förfärligt om det hade blivit så eller hur? Det har faktiskt hänt mig en hel del gånger tyvärr men jag försöker att undvika det så gott jag kan eftersom det egentligen inte alls är bra.

Tänk om något verkligen allvarligt händer och jag då inte kan få tag på den personen som skulle kunna hjälpa mig så snabbt som möjligt? Det skulle kunna sluta en ytterst fruktansvärd tragedi! Så lyd mitt råd och skaffa kontantkort och se till att det är ständigt laddat.

Man vill ju verkligen att det ska löna sig att man köper en mobil istället för att vara bunden till något jobbigt abonnemang! Det vore verkligen inte kul om jag får säga det själv. Beställ ditt kontantkort med rabattkod!