Kontantkort rabattkod

Rabattkoder kontantkort

Vet du inte vad du ska ge din kompis som fyller år, då kan ett gratis kontantkort vara en jättebra present. Du tycker kanske att ditt eget telebolag är för dyrt och vill byta till ett billigare telebolag. Med ett kontantkort får man ju även en viss frihet vad gäller sin mobiltelefoni.

Då kan du enkelt beställa ett kontantkort helt kostnadsfritt via nätets utmärkta tjänst, samtidigt som du ser de flesta telebolagens kostnader och kan jämföra kontantkorten med varandra. Det är en snabb och enkel tjänst, där du får ett startpaket från det telebolag du har valt helt gratis, du sparar på detta sätt minst 99 kr som är kostnaden för ett startpaket ute i handeln.

Snabb guide för bästa kontantkort

Du kan med ett par enkla musklick få det kontantkort / simkort som passar just dig beroende på vart du brukar ringa, en del ringer utomlands, en del mest på kvällar, en del mest mitt på dagen och hur länge du brukar prata. Valmöjligheterna är mycket stora när du väljer gratis kontantkort på nätet. Här finns något som passar just dig, garanterat.

De gratis kontantkorten kan ha något så förmånligt som fri surf. Ju mer och högre summa du laddar ditt kontantkort med, desto billigare kan du ringa och du kan surfa på nätet helt gratis. Det är jättebra för dig som har ungdomar, dels gratis surf och att det inte går att ringa för mer än summan vad simkortet är laddat med. Dessutom slipper du abonnemang och har ingen bindningstid med kontantkort. Mobilen kan inte missbrukas.

Kontantkort rabattkod

Gratis kontantkort – beställ ditt redan idag

Gratis kontantkort kan du enkelt beställa om du t ex. vill byta telefonnummer. Det går även bra att du har kvar ditt gamla telefonnummer på ditt nya kontantkort, det väljer du själv.

Telebolagen som har gratis kontantkort är Telia, Comviq, 3Kontant, Mobil2 , Parlino, Telenor, Halebop och Glocalnet. Djuice kontantkort för de har uppgått i Telenor. Tango kontantkort finns inte heller mer utan ingår numer i TELE2-Comviq-koncernen.

Billigare samtal till utlandet med gratis SIM-Kort

Du kanske har stor släkt och många vänner utomlands. Då finns det för dig ett riktigt fördelaktigt gratis kontantkort. Det är endast gjort för utlandssamtal och heter Lyca mobile kontantkort. Ett mycket tunt kontantkort som du sätter utanför ditt vanliga simkort och på så sätt kan du ha glädje av både ditt vanliga simkort vid samtal på hemmaplan, samt Lyca mobile när du ringer till utlandet.

En stor fördel också med kontantkort är att du kan köpa vilken sorts mobil du själv vill. Du har bara allt att vinna på att välja de kostnadsfria kontantkorten, en alldeles utmärkt bra tjänst som ser till att du får ditt SIM-kortet direkt hem i brevlådan efter endast ett par dagar.

Bästa kontantkort

Det finns verkligen massor av olika kontantkort där ute att välja mellan. Hur ska man då kunna välja rätt? Jo man behöver då så klart en guide till det och just av det skälet finns därför vi, kontantkorts guiden för dig här! Var inte rädd att be oss om tips eller råd angående vilket kontantkort du ska välja! Välj inte bara den som passar dig personligen bäst utan den som också lönar sig just för dig mest! Jag lovar att du definitivt inte kommer då att ångra dig!

Fler tips och råd om kontantkort

Ja vad finns det mer att säga? Jo att du ser till att du alltid laddar ditt kontantkort i tid också så att inte den dagen kommer du du verkligen måste ringa någon och tyvärr då inte kan göra det. Det vore verkligen synd och förfärligt om det hade blivit så eller hur? Det har faktiskt hänt mig en hel del gånger tyvärr men jag försöker att undvika det så gott jag kan eftersom det egentligen inte alls är bra.

Tanka kontantkort

Att ha en hög av fasta månadsavgifter kan ibland kännas tungt. Man ska betala hyra, försäkringar, el och vatten, internet och räkningarna bara fortsätter att trilla in. Ibland kan det vara skönt att inte behöva tänka på en till fast månadsavgift och kanske är det därför som du har skaffat ett kontantkort till din mobil istället för ett abonnemang. Det spelar egentligen ingen roll varför du bestämt dig för att ha ett kontantkort men nu är det hur lätt som helst för dig att tanka på ditt kontantkort på flera olika sätt.

Hur kan jag tanka mitt kontantkort?

Idag spelar det ingen roll vilket kontantkort du har då nästintill alla återförsäljare har samma alternativt när du vill fylla på ditt kontantkort. Vill du till exempel tanka på ditt kontantkort från Comviq så kan du såklart välja det traditionella alternativet och passa på att tanka kontantkort när du besöker en butik som ICA, Pressbyrån eller 7-Eleven. Se till då att du köper med rabattkod.

Vill du istället ladda ditt kontantkort direkt så kan du lätt göra det genom att bara ladda ner Comviq-appen vilket passar dig som antingen har en Android eller iOS mobil. Annars kan du också ladda på ditt kontantkort via deras hemsida, comviq.se, genom att klicka på tabben Tanka. Efter det väljer du bara det nummer du vill fylla på och vad du vill tanka och med hur mycket pengar. När du ska betala kan du välja mellan att använda ditt kontokort eller din internetbank och sedan får du en bekräftelse på din betalning.

Bästa erbjudande för mitt kontantkort?

Även om du inte har ett mobilabonnemang så betyder inte det att du inte kan ta del av olika erbjudande som passar dig som vill ringa mycket, skicka många sms eller surfa obegränsat. Är du till exempel kund med Telia så har du chansen att välja på en hög av erbjudande. Här kan du välja ibland Surf Refill från 49 kronor, Komplett Refill för dig som vill skicka en obegränsad mängd sms och ringa ett obegränsat antal samtal samt välja hur mycket surf du vill ha från 199 kronor och mycket mer.

Är du kund hos Halebop så har du också en drös av erbjudanden att välja mellan när du vill tanka kontantkort. Väljer du att ladda din mobil med Kontantkort Rubbet så får du 600 samtal, 6 000 sms och även 3 GB surf för bara 269 kronor. Vill du ha helt fria samtal och sms så borde du titta extra på deras kontantkort för tre eller sex månader. Med kontantkort tre månader så betalar du 499 kronor för 1 GB surf i månaden och såklart ingen gräns på dina sms och samtal. Vill du exakt samma erbjudande med under sex månader så betalar du 949 kronor.

Om du väljer att tanka kontantkort istället för att betala en räkning på ditt mobilabonnemang varje månad så kan du med all säkerhet spara pengar och också ta del utav attraktiva erbjudanden. Idag är det också lättare att fylla på ditt kontantkort genom att bara besöka en hemsida eller tanka på mobilen genom en app istället för att betala ännu en räkning. Så varför skulle du inte vilja ha ett kontantkort?

Tänk om något verkligen allvarligt händer och jag då inte kan få tag på den personen som skulle kunna hjälpa mig så snabbt som möjligt? Det skulle kunna sluta en ytterst fruktansvärd tragedi! Så lyd mitt råd och skaffa kontantkort och se till att det är ständigt laddat.

Man vill ju verkligen att det ska löna sig att man köper en mobil istället för att vara bunden till något jobbigt abonnemang! Det vore verkligen inte kul om jag får säga det själv. Beställ ditt kontantkort med rabattkod!