Köp Tejp löshår

Tejp-löshår

Har du tunt hår och svårt att dölja clipsen eller vaxet? Då är tejp-metoden något för dig då den fästs på ett sätt som är näst intill osynligt och ser ut som din egen hårbotten. En enkel metod som går snabbt att fästa och som förvandlar ditt hår till ett riktigt Hollywood svall!

Löshåret sitter på siliconträns som har en tejpremsa på sig som du sedan lägger ditt egna hår emellan. En metod som passar bra på de flesta hårtyper men exceptionellt bra på just dem med tunt hår som i vanliga fall kan ha svårt att dölja fästen.

Denna metod passar

– Tunnhåriga, men även tjockare hårtyper
– Både långt och kort hår
– Dig som vårdar ditt hår dagligen
– Dig som lätt vill kunna variera din frisyr

Denna metod passar inte

– Dig som har kortare hår än 5 cm
– Dig som lätt blir irriterad och röd i hårbotten. Alla hårförlängningsmetoder ”drar” i ditt hår, eftersom det blir
en tyngd på dina egna hårstrån, detta kan göra att det börjar klia och ömma för den med lättirriterad hårbotten.
– Om du inte gillar att sköta om ditt hår. De permanenta hårförlängningarna kräver vård.

Insättning

1. Gör en bena i ditt egna hår, börja gärna i nacken och arbeta dig uppåt
2. Ta av skyddsplasten på tejpen
3. Placera biten på nedre delen av benan
4. Lyft upp hårtesten och ta bort de hår som ej följt med, låt ett tunt lager ligga kvar
5. Ta en ny bit som är lika bred och möt upp så att dessa två klistrar ihop sig med ditt hår emellan
6. Upprepa på resten av håret till önskat resultat

Hårmängd

När du köper hår till tejpmetoden så köper du siliconträns, dessa säljs i olika paket hos olika leverantörer. Vissa säljer i paket om ett visst antal och andra i styckepris.

För en hel hårförlängning krävs det cirka 100 gram löshår och för den som vill ha en superhårförlängning upp emot 200 gram. Vill du istället bara ha en förtjockning så räcker det med 40-60 gram. Blanda gärna med olika nyanser för ett snyggt och naturligt resultat.

Snåla inte med hår, sätter du i för lite är risken stor att du inte alls få de drömhår du alltid önskat.

Färg och längd

När du beställer ditt hår är det viktigt att du hittar en nyans som passar din egen färg, be en vän om hjälp om det är klurigt. Oftast brukar även de olika leverantörerna erbjuda sina kunder att skicka in en nytagen bild för att få hjälp med valet av färg. Vissa ställen har också en färgkarta de kan skicka hem till dig för en mindre kostnad.

Eftersom siliconträns säljs styckevis eller i mindre mängder ger det dig möjligheten att få blanda med olika nyanser, vilket brukar ge ett väldigt snygg och naturligt resultat. Vill man så kan man också köpa någon utstickande färg för en häftig effekt.

Du kommer även få välja längd på löshåret, känn efter vad du vill ha, men tänk på att du förmodligen kommer behöva ”klippa in” löshåret i ditt egna hår för att det ska bli en naturlig övergång, så några centimeter kortare får du räkna med.