Köpa bikini med rabattkod

Vilken bikini passar dig bäst?

Kvinnor kommer i alla former och storlekar och alla är vackra på sitt sätt, men det är viktigt att man känner till sin kroppstyp när man ska köpa en bikini, för den rätta bikinin kan göra underverk för dig, vilken figur du än har. Idag finns det en oändligt massa bikinis på marknaden och det kan ibland vara svårt att veta vad som passar dig bäst. Använd denna guide för att hitta din drömbikini.

Passform för bikini

Päronformad: Bredare om höfterna än överkroppen.
En enfärgad och heltäckande brief, hipster eller boyshort är perfekt för dig. Välj en överdel med mönster, formade kupor eller halterneck för att framhäva din figur.

Timglasformad: Lätt kurvig och formad som ett timglas.
En halterneck eller överdel med bygel ger dig det bästa stödet och en heltäckande underdel ger en slimmande effekt. Känner du dig riktigt vågad kan du prova en brasiliansk bikini för att framhäva din rumpa.

Kopa bikini med rabattkod

Fylligare figur: Mer kurvig eller större figur
En tvådelad full brief och tankini-kombination kan vara ett bra alternativ för den som fortfarande vill känna sig feminin och sexig men ändå täcka det som inte känns så smickrande. Även en halterneck kan passa bra om det känns bekvämt. Baddräkter och monokinis är också bra då de ofta har bra inbyggt stöd.

Petite: Liten och nätt kroppsfigur, smått byst och höftmått.
Överdelar med knytband eller en bandeau med vaddering, gärna med blommigt mönster eller volanger för att betona din överkropp. Para ihop med en underdel i en mer klassisk eller brasiliansk modell. Undvik boyshorts, heltäckande briefs och halternecks.

Atletisk: Bredare axlar, smalare höfter och tonade benmuskler.
En brasiliansk modell eller hipster framhäver din tonade underkropp. Överdelar med kupor, vaddering eller lätt rynkning ger dig en mjukare byst och feminina mönster och paljetter ger det där lilla extra. Undvik bandeaus, boyshorts och formlösa tankinis.

Rak: Mindre kurvor, byst och höftmått är ungefär detsamma.
Vadderade överdelar med volanger och rynkor ger en kurvigare figur. Överdel och underdel med knytband kan även fungera. Undvik bandeaus och sportiga underdelar.

Du skall självklart se till att du får en bikini som passar dig och din kroppsform, men du skall även se till att du köper den med bästa rabatt med hjälp av en rabattkod. Vi har mängder med rabattkoder för både bikini, baddräkter samt andra plagg för strand och solbad!