Köpa löshår på nätet

Köp löshår på Internet

Går du i tankarna att köpa löshår online? Kanske vet du inte hur du går till väga, vart man köper någonstans och vilka märken som är bra? Du har rätt, det är mycket man ska tänka på, därför tänkte vi ge dig lite råd och tips inför ditt köp för att du ska känna dig trygg. Att handla på nätet är otroligt smidigt och oftast billigare än att gå till en salong.

Smidigt att köpa löshår online

Börja med att fundera på hur och när du vill använda löshåret. Vill du att det ska sitta i permanent tills det är dags för att ta ut det eller önskar du bara längre och tjockare hår enstaka dagar i veckan? Det finns många olika metoder att använda sig av, och viktigast innan du köper är ju såklart att du vet vad det är för hår som du är ute efter. I menyn hittar du ett menyval där du kan läsa om de olika metoderna som finns.

Där finns de som vi tipsar om och som alla är skonsamma för ditt hår. När du bestämt vilken metod som passar dig bäst så är det dags att hitta en leverantör som har det hår som du är ute efter. Många vill ha det bästa och det billigaste, och det låter ju såklart inte dumt, det är klart man vill ha det så. Tyvärr så klingar inte billigt och bäst ihop när det kommer till löshår.

Bra löshår online

Att köpa ett bra löshår betyder att det är äkta människohår, och ett så kalla remyhår. Detta betyder att alla hårstrån ligger åt samma håll och undviker att bli trassligt snabbt. Ett remyhår finns att köpa med hår från världens alla hörn, vanligt är att vi svenskar använder oss av hår från Indien. Detta ligger nära vårt egna fintrådiga hår och är också mycket billigare än europeiskt och ryskt hår som är det absolut mest likvärdiga med vårt eget.

Asiatiskt löshår

Det är inget större fel på asiatiskt hår, utan det är ett prisvärt hår. Nackdelen är oftast att det är mer behandlat, då de flesta asiater har mörkt hår måste detta hår behandlas för att få den nyans som det har när du köper det. Ett platinablont löshår är alltså väldigt behandlat för att få den ljusa nyansen.

Är du ute efter det allra bästa är det helt enkel skandinaviskt och europeiskt hår som du letar efter. Det ligger högre i pris men är i längden ett bättre val då det håller länge. Ett lågkvalitetshår måste du köpa nytt hela tiden för att det ska se fräscht ut.

Varför ska man köpa löshår online?

Det finns många bra anledningar till varför du ska köpa ditt löshår på nätet. För det första så är det lägre priser än vad salongerna har, men så finns det också ett stort utbud. Det finns mängder med märken, färger, längder, kvaliteter och ursprung på håren. En annan sak är att det är väldigt smidigt, du kan ligga i soffan och klicka hem håret för att efter några dagar bara få hämta ut det på ett postombud nära dig. Och hur roligt är det inte att få hem paket på posten?

Sätta in det själv eller hos frisören?

Att köpa löshår på nätet istället för salongen innebär en stor prisskillnad, så det är helt upp till dig vad du väljer att göra. Om du köper ditt löshår via nätet så kan du alltid besöka en frisör och låta denne sätta in löshåret på dig, de kan även klippa in ditt egna hår tillsammans med löshåret. På så sätt får du expertishjälp men behöver endast betala för det utförda arbetet och inte ett dyrt löshår.

Köper du löshår med clips så kan du sätta in detta enkelt på fem minuter, utan hjälp från någon utomstående. Ett bra och enkelt val för dig som bara vill ha håret på dagtid. Men självklart går de flesta metoder att sätta in i håret själv med hjälp av en vän. Det finns många videotutorials och step-by-step-texter om hur man går till väga.

Hur väljer jag rätt färg på mitt löshår?

Det knepigaste när det kommer till att köpa löshår är att hitta en nyans som överensstämmer med ditt egna hår. På onlinebutiker finns det oftast många bilder så du kan jämföra de olika nyanserna de har för att det ska matcha ditt egna, men hos vissa leverantörer finns det även färgkartor att låna hem. Vissa erbjuder även hjälp via mail, så att du skickar en bild på ditt hår hur det ser ut idag och där de tydligt ser din färg, därefter guidar dem dig till den bästa nyanser för ditt hår.

Detta lämnar såklart inga garantier på att det blir korrekt, men om det visar att det bara skiljer sig någon liten nyansskillnad så kan du alltid välja att tona/färga ditt egna hår ljusare eller mörkare för att överensstämma. Tänk på att behandla ditt egna hår innan löshåret, detta bibehåller löshårets kvalitet längre och ditt egna hår klarar av behandlingar bättre då det är levande.

Returnera löshår ifall det blir fel

Visar det sig att ditt köp blivit helt galet så får du, vid oöppnad vara, skicka tillbaka produkten så länge ångerrätten finns kvar. Var noga med att kolla upp vad som gäller för just den butiken som du köper ditt hår på. Denna information finns oftast i menyn under ”Villkor”, ”Köpinfo” eller ”Retur och byten”. Hittar du inte denna information så kan webbutiken traktas som oseriös, då detta är lag på att det ska finnas någonstans på sidan.

Jag är under 18 år!

Att handla på nätet kräver att du är över 18 år eller har målsmans godkännande. Gör du trots detta en beställning så tar butikerna inget ansvar för detta. Vi rekommenderar att om du är under 18 år och gärna vill köpa löshår, så ta kontakt med dina föräldrar och be dem hjälpa dig med beställningen och betalningen. De kan också hjälpa dig till ett säkert och klokt köp.