Mammakläder rabattkod

Rabattkoder Mammakläder

Tips när man ska köpa gravid kläder . Nu när du är gravid upptäcker du att din vanliga byxor inte längre passar. Inte heller de skor som du gillar så mycket eller toppen som gör att du ser fantastisk ut. Ingenting är riktigt bekvämt längre – det är dags att köpa några mammakläder.

Bra mammakläder på Internet

Många gravida kvinnor tycker att det är mindre kul att köpa mammakläder för första gången. De vet inte vilka storlekar som fungerar, vet inte riktigt vad som finns på marknaden eller hur man tycker att kläderna ska se ut. Detta är inte en överraskning eftersom din kropp kommer förändras helt och hållet under de nio månader du är gravid.

En regel är att inte köpa mammakläder för tidigt i graviditeten. Risken är att de inte passar längre fram i graviditeten. Kanske du inte passar i den svarta, men passar bättre i färgade kläder. Kanske tror du att kjolen var bekvämare än byxor. Så, istället för att köpa allt på en gång, försök att köpa några stycken när du behöver dem.

Mammaklader rabattkod

Använd din fantasi

Vanligtvis fungerar det att använda samma storlek på mammakläder som du hade innan du blev gravid. Materialet på mammakläderna är ofta elastisk och kommer därför att växa med din mage. Det finns butiker som specialiserat sig på mammakläder, men du kan även hitta mammakläder i vanliga klädbutiker. Det finns också bra nätbutiker.

Kläder för gravida kvinnor kan vara relativt dyrt, med tanke på den korta tid de kommer att användas. Överväg att låna från dina vänner eller köpa second hand. De flesta mammakläder kan användas under hela graviditeten och tenderar att passa väl även när du ammar.

Mammakläder har numera sitt eget mode. Det finns ingen risk att du kommer att missa de senaste trenderna. Du kan även köpa vanliga kläder, men i större storlekar än du hade innan du blev gravid. Det är bara kreativiteten och fantasin som sätter stopp för vad du kan bära.

Överkroppen mammakläder

När du är gravid, blir dina bröst större och under vissa perioder kan du känna att brösten är ömma och spända. Det är viktigt att hitta en bra behå som passar din byst och som är mjuk och behaglig på samma gång.

En graviditetsbehå har bredare axelband än en vanlig behå. Det är bra att köpa minst två bra behåar, så att du alltid har en ren. De flesta graviditetsbehåar kan också användas när du ammar.

Allmänna tips

Köp kläder som inte skär in eller sitter för hårt när du är gravid. Kom också ihåg, eftersom din mage växer, att det är bättre att välja lågklackade skor som är bekvämare och undviker ryggskador. Köp dina mammakläder med en rabattkod, så du får bästa pris på dina nya kläder.