Säkerhetsgrind rabattkod

Rabattkoder säkerhetsgrindar

När du har små barn hemma och bor i ett hus eller lägenhet med mer än en våning, är det viktigt att det finns säkerhetsgrindar installerade där det finns trappor. Det finns några saker du bör tänka på när du köper säkerhetsgrindar.

Säkerhetsgrind i hus eller lägenhet

Många av oss bor i hus eller lägenheter med flera våningar och trappor mellan de olika våningarna. Små barn är nyfikna och kan ganska snabbt gå eller krypa över till trappor och falla ner för dem med allvarliga skador. För att förhindra det från att hända, bör du installera grindar, men naturligtvis hålla ett öga på barnen. Det bör finnas en grind både på toppen och botten av trapporna.

Sakerhetsgrind rabattkod

Godkänd säkerhetsgrind

Tänk på att skaffa en godkänd barngrind. När du köper en grind är det viktigt att se till att den passar där den är tänkt att användas. Grinden måste vara stabilt och ordentligt fastsatt.

Kom ihåg att alltid ha skyddsgrindar stängda och låsta så att ditt barn inte kan öppna dem. Vuxna som hoppar över grinden kan snubbla och falla.

Olika typer av säkerhetsgrindar

  • Permanent säkerhetsgrind
  • Denna grind monteras på var sida av väggen och öppnas i mitten
  • Fjäderbelastad säkerhetsgrind

Detta är en grind med fjädrar som håller skyddsgrinden på plats. Du kan enkelt flytta den här grinden mellan olika platser. Säkerhetsgrindar som du bygger själv. Dessa grindar bygger du själv och finns i många olika material. Det finns ritningar på hur du själv kan bygga säkerhetsgrindar och det finns grindar som sitter fast eller är flyttbara. När du köper din säkerhetsgrind, så se till att du handlar den med en rabattkod så du får bästa pris!