Sängkläder bebis rabattkod

Rabattkoder sängkläder bebis

Att köpa saker till bebisen kan tyckas enkelt och lätt. Men att ge ditt nyfödda barn bra saker i livet är faktiskt svårt. Att köpa sängkläder till din bebis är inte mer annorlunda än andra saker på att-göra-lista. Sängkläder är ett begrepp som inkluderar alla de saker som finns i en säng. Kuddar, filtar, lakan, sängöverkast, säkerhetsåtgärder etc – allt detta behövs för ditt barns spjälsäng.

Välja rätt sängkläder för bebis

Och det är inte bara att köpa något du ser, nej, du måste tänka på storlek, fyllnadsmaterial och giftfria tyger och blekmedel. När du har valt något du vill ha – ta en titt på etiketten. Är det lämplig för ditt barn? Fråga expediten vilken typ av färger som har används och var tyget och fyllnadsmaterialet kommer ifrån. Se till att kontrollera kudde och täcke väldigt noga.

Snåla inte med sängkläderna

Om barnets sängkläder är väldigt billiga, beror det oftast på att de är tillverkade i länder med lägre säkerhetsaspekt. Detta kan innebära att lakanen kan innehålla resten av toxiner. (Detta gäller för alla sängkläder och inte bara de för ditt barn.)

Du bör ha en uppsättning av sängkläder: kudde, täcke och lakan. Se till att produkterna inte är för mjuka, eftersom det kan vara obehagligt och till och med vara en risk för kvävning för barnet. Lägg till några extra filtar i olika storlekar, eftersom dessa kan behövas vid amning eller när du leker med barnet. Se till att filtar inte är alltför stora, eftersom detta också utgör en risk för barnet.

Sangklader rabattkod

Madrass

En madrass är också viktig. Ibland ingår den när man köper en spjälsäng och ibland inte. Var noga med att antingen köpa en vattentät madrass eller att investera i vattentäta lakan, för att skydda madrassen så bra som möjligt. Det är också viktigt att madrassen passar sängen, den bör inte vara för liten eller för stor.

Köp flera uppsättningar

Välj om möjligt bomullslakan. Bomull har förmågan att andas och kommer alltid att hålla rätt temperatur. Om ditt barn känns kallt, ha en annan filt tillgänglig så att du kan lägga den ovanpå barnet. Köp flera uppsättningar av sängkläder, såsom lakan och örngott.

Bra för ryggen

När du lägger ditt barn i sängen, se till att det vilar bekvämt på ryggen. Bädda åt din bebis – se till att inga täcken är över barnets axelhöjd. Se till att det aldrig finns något som täcker bebisens huvud. Ett knep är att lägga ditt barn så att barnets fötter tar i botten på sängen. Det kan inte röra sig nedåt i sömnen och krypa under täcket och kommer därför inte heller få täcket över huvudet. Se till att du sparar pengar genom att köpa sängkläder till din bebis med rabattkod.