Skötbord Rabattkod

Köpa Skötbord för en Bebis

Skötbord finns i alla storlekar och färger. Några är försedda med olika funktioner, medan andra är enkla bord. Säkerhetsaspekten är mycket viktig när du köper ett skötbord. Standarden på bordet måste vara mycket hög.

En del föräldrar vill att skötbordet ska passa resten av barnkammaren. Andra föräldrar har bara råd med de billigaste borden.Oavsett vad du väljer, finns det några saker som du behöver tänka på.

Kvalitet är viktigt

Skötbordet måste vara av hög kvalitet. Det får inte vicka, skadas eller vara instabilt på något sätt. Kom ihåg att barnet är bra på att slinga sig och att det kan vara svårt att hålla fast det om bordet är instabilt.

Det är att föredra att bordet har en mjuk kant, eftersom detta kan hindra barn från att falla av. Dessutom måste det ha en bra höjd för de personer som använder det för att byta på barnet. Om det är för högt eller lågt är det inte bekvämt ta hand om barnet.

Skotbord Rabattkod

Förvaring i skötbordet

Dessa är de grundläggande frågorna att ta ställning till när man köper ett skötbord. När det gäller olika funktioner, är det bra om det finns plats för lagring av blöjor, våtservetter, svampar, handdukar och andra saker som du kan behöva när du byter på ditt barn. Enkla skötbord är ofta utan lagringsmöjligheter och du måste köpa extra skåp för alla saker som behövs.

Vissa skötbord har en mjuk och smidig plats där barnet kommer att ligga. Vissa har även en inbyggd kudde med ett vattentätt skydd. Detta är utmärkt, men en filt eller dubbelvikt lakan är lika bra.

Nytt eller begagnat

Om du ärver eller köper ett begagnat bord (kanske online) måste du se till att du vet hur gammalt bordet är. Precis som med hus eller bilar, ju äldre, desto bräckligare kan borden vara. Ta reda på om skötbordet har gått sönder någon gång och hur många barn som det har använts till. De flesta skötborden som används är i gott skick, eftersom de endast används en viss tid för varje barn. Ställ dessa frågor för säkerhets skull, så du inte behöver oroa dig för att något ska hända.

Dessa är grunderna för att köpa en skötbord. Färg och material är helt upp till dig. Om du vill ha en transportabel, fällbar eller av plast, är upp till dig och din partner.