Rabattkoder tandblekning

I Sverige finns det massor av människor vilka hoppas att deras tänder hade en ljusare nyans. Bruna tänder kan bero på en hel del olika saker. Dels så kan tänder ändra färg om de är skadade och dels så kan det bero på det man äter. Kaffe, rödvin och lakrits är ett säkert sätt att få missfärgade tänder.

Billiga tandblekningsprodukter här!

Dessutom missfärgar tobak tänderna både för rökare och snusare. Missfärgningar genom mat och tobak sitter på tändernas yta och det mesta försvinner vid tandblekning. Tänderna missfärgas dock även med åldern och då kan det bli svårare att få de riktigt vita med en tandblekning.

tandblekning-rabattkod/

Få bort gulnad och missfärgning

Har du gulnade eller missfärgade tänder och vill bleka dem så finns det olika varianter. Antingen så kan man gå till en tandläkare eller ett tandvårdsinstitut, där man bleker tänderna med eller utan laser och med hjälp av en slags blekande gel. Eller så kan man bleka tänderna hemma. Då kan man antingen beställa ett så kallat hemma-kit från internet eller köpa ett av sin tandläkare.

Säker tandblekning

Man kan även göra en slags hälften-hälften-behandling då man gör tandskenor hos sin tandläkare och sedan fortsätter behandlingen på egen hand hemma. Alternativen man kan välja mellan har lite olika erbjudanden. Vill man betala mycket för en säker tandblekning som utförs av ett proffs och som dessutom är över på en dryg timme eller vill man betala lite för att utföra behandlingen själv, vilket tar ungefär en timme om dan i två veckor?

Det man främst betalar extra för när man utför tandblekning hos en tandläkare är just säkerheten och jämnheten med tandblekningen. Tandläkare är skickliga på att bleka gaddar och de undersöker munnen innan de börjar med en blekning för att se ifall det passar och för att man ska kunna slippa framtida problem.

Hemmablekning av tänder

Har man t.ex hål i tänderna eller skadat tandkött kan det förvärras vid en tandblekning och det kan ju vara svårt att undersöka själv innan en hemmabehandling. En hemmablekning är dock betydligt billigare och kostar vanligen mellan 400 och ett tusen kronor om man använder ett hemmakit. Gör man tandskenor hos tandläkaren brukar det sluta på totalt 3000 kronor. Väljer man hela behandlingen hos tandläkare så kan det kosta från 3000 kronor upp till hela tiotusen kronor

Förbättra ditt utseende med ett attraktivt leende

Ett vackert leende anses som ett av de mest attraktiva karaktärsdraget hos en man eller kvinna. Om missfärgningar på grund av kaffe, te eller rökning förhindrar dig från att visa upp ett vackert leende med vita tänder så ska du pröva Professionell tandblekning för hemmabruk!

Billiga tandblekningsprodukter här!

Med rätt tandblekning får du en nöjd kund garanti som innebär att du är garanterad att du uppnå blekningsresultat med produkterna. Dina tänder bleks minst 3-8 nivåer efter utförd behandling.. Detta är ett säkert och effektivt medel som använts av tandläkare i flera år.

Varför är denna tandblekning bättre?

EaseWhite´s produkter innehåller 16% respektive 22% Karbamideperoxide. De innehåller ingredienser av högsta kvalitet. Deras formula är framtagen speciellt för att reducera ilningar i tänderna. Den innehåller även en optimal ph formula för att uppnå ett högre blekningsresultat.

Tandblekningsprodukter som du kan köpa i affären använder inte formbara skenor vilket gör att gelén läcker ut och gelén är oftast också för tunn för att stanna i skenan. Dessa produkter innehåller oftas en lägre nivå av aktiva ingredienser vilket innebär att du inte uppnår något större blekningsresultat.

Är det säkert att bleka mina tänder hemma?

Ja självklart, vår hemmatandblekning är speciellt utformad för att vara enkel och säker att använda, och den levereras med en utförlig bruksanvisning. Mer än ett decennium av forskning har visat att blekning av tänderna med vårt system är säkert och effektivt.

Skaffa Dig den bästa tandblekningen nu

För att få riktigt vita tänder ska du göra en tandblekning. Den bästa tandblekningen tycker vi är den som du gör själv, dvs du beställer en tandblekning, får den hemkörd, du öppnar paketet hemma och formar dem medföljande tandskenorna med hjälp av varmt vatten.

Varför får en del brunare tänder?

Det kan bero på en hel del saker. Kanske är tänderna skadade eller så kan beror det på vad man stoppar i sig, vad man äter. Vill man få missfärgade tänder ska man dricka stora mängder kaffe eller rödvin. Ett annat säkert sätt för att få brunare tänder är att äta mycket lakrits.

Något annat som missfärgar dina tänder är tobak, så både rökare och snusare är i riskgruppen. Om du har fått dina missfärgningar genom den mat du ätit eller den tobak du använt så sitter missfärgningen på tändernas yta och det mesta försvinner då vid tandblekningen.

När du köpt den bästa tandblekningen hos en webbshop som säljer dessa, så är det bara att sätta igång. Börja med att forma dina tandblekningsskenor i varmt vatten, placera tandskenorna i munnen och tryck med hjälp av dina fingrar på skenan så att dem trycks mot dina tänder.

Billiga tandblekningsprodukter här!

Se till att tandskenan formar sig runt dina tänder som ett tandskydd. Ha kvar skenorna i munnen så att tandskenan hinner svalna och stelna innan du tar ur den ur munnen och applicerar tandblekningsgelén på skenorna. När du har satt gelén på skenorna så placerar du åter tandskenorna i munnen och låter dem sitta där i 30-60 minuter.

Under tiden kan du koppla av med lite TV eller musik. Nu verkar det aktiva blekningsmedlet på dina tänder och bleker dem vitare. Upprepa behandlingen en gång per dag under några veckor, tills du är nöjd med resultatet.

Vill du ha den bästa tandblekningen? Vill du ha ett vitt leende? Då ska du köpa billig tandblekning online, det finns en tandblekning som ger verkligen vita tänder.

Den bästa tandblekningen fixar du hemma!

Beställ hemmatandblekning. Genom att köpa tandblekningen online så får du den hemkörd oftast fraktfritt till på köpet. Det är enkelt att bleka sina tänder själv. Du formar skenorna efter dina tänder, lägger på lite blekningsgelé på skenorna och har dem i munnen i 45 minuter, efter ett par veckor har du vitare tänder.

Hur får jag vita tänder hemma? Fungerar det bra?

En del går till tandläkaren för att få sina tänder blekta. Det kostar en hel del pengar, så har du gott om pengar så är det en möjlighet. Här har vi dock prioriterat lågt pris framför högt pris, enkelhet med hemlevererade produkter framför besväret att ta sig till en tandläkare på stan.

Därför tycker vi att du får den bästa tandblekningen hemma, där du i lugn och ro bleker dina tänder till en låg kostnad.

En variant av tandblekning är ju såklart den hos tandläkaren eller tandinstitutet. Tandläkaren gör ett avtryck direkt av dina tänder, och du får en formanpassad tandskena. Det fungerar på så sätt att du biter tag i en typ av plastig lera.

Leran stelnar sedan och antar formen exakt efter dina tänder. När formen är klar så tillverkar tandläkaren ett par skenor som motsvarar ditt tandavtryck.

Billiga tandblekningsprodukter här!

Sedan finns ju sättet som vi rekommenderar, dvs bästa tandblekningen hemma. Då ska du använda de skenor som följer med när du beställer tandblekningspaketet. Skenorna är formbara. De är gjorda av plast och värms enkelt upp i varmvatten.

Fäst dem runt tänderna och fixera dem med dina fingertoppar. Du behöver ju såklart 2 skenor(båda medföljer) – en skena för ovankäken och en skena som du har i underkäken. Skenorna har du i munnen cirka en timme om dagen i ett antal veckor.

Vita tänder snabbt? Skaffa dig den bästa tandblekningen hemma – beställ online.