Oj, inga rabattkoder hittades

There are no coupons for this store, please come back later.

Tack vare att Loveyewear drivs av några av världens största distributörer av glasögon online kan man som kund alltid räkna med konkurrenskraftiga priser samt en rad intressanta erbjudanden som dyker upp med jämna mellanrum.

Marknadsföring Loveyewear

Loveyewear har satsat mycket på marknadsföring och flera kändisar har kopplats till sidan vilket gjort den till en av Sveriges ”poppigast” sidor för glasögon. Sidan har en blogg där du kan följa kändisar och annat folk som pratar om alla de senaste trenderna. Följer du med i bloggen får du tillgång till information om produkter som ännu inte släppts i butik!

Webbsidan som Loveyewear har skapat är något av det vackraste och mest lättsmälta som gjorts inom området glasögon och bågar online. Navigeringen är klar och enkel och registrar du dig för att köpa något så går det väldigt fort fram. Du kan dessutom vara helt trygg med att butiken är säkerhetsställd eftersom den innehar Trygg e-handels certifiering för en säker och trygg e-handelsbutik.

Samtliga betalmetoder är möjliga hos Loveyewear: VISA, Mastercard, delbetalning via Klarna samt faktura. Frakten är alltid fri och du har alltid 90 dagars öppet köp.

Bolaget bakom Loveyewear är det som startade Lensstore.se vilka i sin tur ägs av ett stort tyskt optikerföretag online. I styrelsen för Loveyewear AB sitter dessutom entreprenörerna bakom framgångssidor såsom Pricerunner och Travelpartner.

Loveyewear – det coola och klassiska sortimentet!

Loveyewear är precis som det låter, kärlek till glasögon. Idén är enkel, i vår butik ska det vara inspirerande, extremt enkelt och tryggt att hitta, välja och köpa dina kompletta drömglasögon. Vi välkomnar därmed dig till en värld av marknadens bästa utbud av glasögonbågar i en mängd stilar och för olika behov.

Allt vi gör genomsyras av vårt löfte “passion för glasögon”. Vi älskar det vi gör och håller oss uppdaterade kring trender både i och utanför glasögonvärlden för att kunna erbjuda det bästa och moderiktigaste utbudet på marknaden. Vi samarbetar med Europas ledande båg-och glasleverantörer och säkerhetsställer därmed att såväl utbud som kvalitet håller högsta klass.

Glasögon i toppklass

Vi vill att alla glasögonbärare ska kunna uttrycka sig med hjälp av sina glasögon till ett tilltalande pris. Loveyewear genomför ingen prisdumpning, utan arbetar extremt effektivt med få mellanhänder och smarta system och kan därmed erbjuda kompletta glasögon till mellan 25- och 50% av priset hos fysiska optikbutiker (beroende på glasslipning).

Ett par sexiga glasögon och några sexiga festklänningar och du kommer ha framtiden framför dina fötter. Gör det bra, tänk sen. Loveyewear, med huvudsäte i Stockholm, är grundat och leds av entreprenören Fredrik Malm, tidigare grundare av bl.a. Lensstore. I ledningsgruppen finns också optiker och inköpare med bakgrund från både optik och e-handel.

Loveyewear

“Loveyewear är fortfarande i sin linda. Vi ska sätta en helt ny standard för glasögon på nätet vad gäller användarvänlighet, utbud och en inspirerande miljö. Vi är entreprenörer med olika bakgrund som förenas i en passion för glasögon som vi brinner för att dela med oss av till en bred målgrupp”, säger Fredrik Malm, grundare och VD för Loveyewear.

“Kärnan i vårt jobb är att guida kunder till deras perfekta glasögon. Genom Loveyewear kan vi erbjuda ett brett och moderiktigt utbud till långt fler glasögonbärare än vad som någonsin vore möjligt i en fysisk butik. Som optiker vill man vara pragmatisk och det här är definitivt den nya tidens sätt att erbjuda och nå ut till kunden.

EDIT: Loveyewear är numera uppköpta av Misterspex.se och drivs helt och hållet av dem. Samma fina service och högsta kvalitet på glasögon såklart. 

Med effektiva system och få mellanhänder blir priserna attraktiva och allt fler kan glädjas åt att köpa fler än ett par glasögon”, menar Loveyewears optiker och inköpare. I Loveyewears styrelse sitter bl.a. entreprenörerna bakom framgångssagor som Pricerunner och Travelpartner. Passion för glasögon förenar alla oss som jobbar på Loveyewear och vi ser fram emot att guida dig till dina favoriter.