iPad fodral Rabattkod

Rabattkoder iPad fodral

Många skaffar sig en iPad just för att den är så smidig och kan tas med och användas precis överallt, både på bussen på väg till jobbet såväl som på flyget till den efterlängtade semestern. Men även om den här typen av surfplatta inte går sönder i första taget är det viktigt att ge den ett visst skydd, så att alla de gånger man slänger ner den i väskan inte repar skärmen eller på annat sätt skadar eller smutsar ner skärmen med tiden.

Det finns idag en uppsjö av iPad fodral med olika design, prisklass och material så alla kan finna något som passar. Det här är också en fin present till någon som använder sin surfplatta ofta.

iPad fodral rabattkod

Olika material

Man kan köpa fodral av alla möjliga material, det är egentligen bara personlig smak och livsstil som avgör. En viktig sak att fundera över är hur mycket slitage iPaden kommer att utsättas för. Det finns iPad fodral som bara täcker framsidan och så finns det en typ av väska som innesluter hela surfplattan. Dessutom kan det vara bra att investera i ett genomskinligt skärmskydd, utöver fodralet, så att man garanterat får bästa möjliga motstånd mot smuts och repor.

Populära material

Det kanske mest populära materialet för fodralen för surfplattor är polyuretan, vilket är en typ av plast som har många goda materialegenskaper. Det är mjukt och mycket formbart, samtidigt som det har tillräcklig hårdhet för att ge stabilitet och skydd. Dessutom har polyuretan goda isolerande egenskaper mot elektricitet, vilket passar väl för en elektrisk produkt som ju läsplattan är.

Starka färger

Många användare gillar också materialet tack vare de starka färger som det oftast kommer i, vilket tilltalar många smaker, kanske speciellt den yngre generationen. För karriärmannen eller karriärkvinnan kan istället ett läderfodral i brunt eller svart vara ett smakfullt och samtidigt ge ett effektivt motstånd mot stötar.

Fodralet bidrar till surfplattans utseende och det utstrålar klass och stil. Nylon är ett tredje alternativ, som är slitstarkt och erbjuder bra skydd mot smuts, och detta alternativ kan passa den som exempelvis arbetar på ett bygge eller andra typer av miljöer där surfplattan utsätts för mycket damm och smutspartiklar.

Rabattkoder iPadfodral

Flera funktioner

Ett fodral för iPaden handlar inte bara om att hålla den fri från repor och stötar, vätska och annat som kan leda till skador, det ska även bidra till att underlätta själva användandet. Oavsett material så behövs det en smart design där fodralet möjliggör användning av portar och lämnar utrymme för högtalare och kamera utan att behöva tas av och på stup i kvarten.

Dessutom vill man kunna använda fodralet som stöd genom att på olika sätt böja det bakom iPaden så att den står i en lutande vinkel. Detta underlättar skrivande samt är bekvämare när man exempelvis vill se en film. Det är också en stor fördel att kunna ha skärmen helt fri vid användande.

Det här ska gå bra utan att man ska behöva ta av fodralet, så därför är det också viktigt att man kan sätta fast den skyddande framsidan bakom surfplattan, antingen genom en magnetisk funktion eller genom att låsa fast den i ett litet fack. Det är också viktigt att designen är bekväm att hålla i. Många bär runt på sina iPads hellre än att ha dem i väskan, och skarpa kanter kan efter några timmar vara ganska obehagligt och rent av störande.

Livsstil

Som med allt här i livet passar inte allt för alla, och när det gäller iPad fodralen så beror valet helt på vem man är och vilken livsstil man har. För vissa räcker det med det simplaste skydd som går att få, medan andra utsätter sina iPads för tuffare tag och då behövs de kraftigaste fodralen som finns på marknaden.

I takt med att surfplattornas popularitet ökar växer utbudet av designfodral så att man ska kunna använda dem precis överallt. Något som kan glädja alla båtägare, och alla badfantaster med för den delen, är att det numera finns vattentäta iPad fodral.

Vattentäta fodral

De är så vattentäta att surfplattan kan fungera på hela sex meters djup. Om man oavsiktligt tappar den i vattnet flyter den dessutom upp med en gång, så att man kan fiska upp den ur vattnet utan att behöva hoppa i själv. Det här kan verkligen vara till stor hjälp då man är ute och båtluffar i Grekland eller i Thailand.

För den som alltid är på språng men inte orkar släpa runt på en väska kan man satsa på ett lite större fodral som även har fack att förvara annat i. I dessa fack så kan man lägga sin plånbok, mobil, penna och kalender, och på så sätt slippa ta med en väska.

Rabattkod iPadfodralet

Märke eller budget?

Med ett riktigt läckert fodral lyfter man hela surfplattans utseende, och det kan också bli som en förlängning av ens personliga stil. Det finns många exklusiva märken som numera även designar skydd för surfplattor med sina utmärkande mönster eller logotyper. Miljön är idag dessutom något de flesta modeskapare vet att konsumenter bryr sig om, och därför finns även kreativa väskor för surfplattor i återanvända material.

iPadfodral med design

Många designar dessutom surfplattefodral som ser mer ut som större kuvertväskor eller anteckningsböcker. Detta passar de som inte är intresserade av teknologiska prylar utan hellre förvarar sin platta i ett vackert yttre som för tankarna till annat än datorer.

Den som har en lite mindre budget behöver inte oroa sig, det finns gott om iPad fodral som både ger gott skydd och ser snygga ut, utan att man behöver spendera en förmögenhet på dem. Till syvende och sist är det ju iPaden som står i fokus, och det viktiga är inte vilket skydd man har utan att man faktiskt har ett.